numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 14.4.2018

Ne kliči tistih, ki te ne kličejo in ne čakaj tistih, ki te ne čakajo. (nn)

Pripravljeni bomo na novosti in si želeli sprememb. Število 14 v dnevu nas bo odpiralo za nove ideje, za nove projekte. Ker je to hitra vibracija, bomo tudi hitreje delovali, pa opozorilo glede previdnosti ni odveč. Še vedno je Merkur v retrogradnem gibanju in prehiter ter nepremišljen skok nam lahko povzroči veliko težav. Posebno še ljudem, ki imate v svoji numerični kodi števili 3 ali 8. Bomo pa toliko hitrejši v razmišljanju in govoru, bolj bomo odprtega srca in več poguma bo v naših žilah. Takšno energijo je škoda porabiti za čiščenje stanovanja; pojdite raje na izlet. Storite nekaj novega, nekaj drznega.


LJUBEZEN:

Energije tega dne lahko ugodno vplivajo na večjo drznost tudi pri izražanju ljubezni in čutnosti. Kar se mi zdi odlično. Hm, se kdaj vprašate, kakšno bi bilo vaše razmerje, če bi del svojih sanjarij udejanili? Poskusite…
Neverjetno, koliko ljudi je osamljenih. Večinoma so to osebe, ki že navzven delujejo silno krepostne in moralno neoporečne. Ej, ej, naša cankarjevska vzgoja nam tudi na tem področju ni prizanesla. Marsikdaj bi le ščepec večje drznosti in pristnosti spremenil tok dogajanja…

ZDRAVJE:

Previdno na cesti! Previdno z ostrimi predmeti. Niz za zaščito 71931.

DENAR:

Bolj bomo odprtega srca in denarnice, pa je to ugoden dan tudi za razne prošnje, vloge…

KARIERA:

Zna se zgoditi, da bomo hoteli kar poskočiti v izvajanje nečesa novega. Ta pogum je odličen in nujno potreben, da potisnemo speče stvari naprej, predlagam pa, da si kljub vsemu vzamemo kakšen dan za razmislek. Kakšna prošnja zna naleteti na odprta ušesa.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Najbolje bomo ta vikend izkoristili, če gremo z otroki kam na izlet ali vsaj v neko skupno športno aktivnost.

PRIJATELJSTVO:

Dan za druženje in zabavo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Povečana stopnja notranje energije in želja po akciji, nas bo delala bolj žive. Kar je dobro. Le pri osebah, ki imajo v svoji numerični kodi števili 3 ali 8, se zna ta energija spremeniti v nekoliko bolj napeto in težko. Če se tej energiji prepustite, tudi večji konflikti ali kakšne poškodbe niso izvzete.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.