numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 14.5.2018

Brez ognja je svet hladen in pust. Preveč pa ga uniči.

Današnji dan oblikujeta števili 5 in 3 (14 in 21). Obe sta hitri, napeti, želita akcijo in takojšnji rezultat. Obe sta tudi hedonistični, vladata užitkom, čustvom in druženju. Skupaj pa pogosto delujeta premočno; kot električni udar v hiši. Prihaja do »kratkega stika«, do nepotrebnih konfliktov, prepirov, razhajanj, udarov… Previdno na cesti, previdno v komunikaciji.


LJUBEZEN:

Jezik je močan sluga in nevaren nasprotnik. Uporabite ga tako, da odnos krepi in popestri dobre občutke. Malo pikantnosti med rjuhami izboljša suh in dolgočasen odnos. Kot sol v juhi.
Samski – obe števili šepetata: »Brez ljubezni mi živeti ni…« Pojdite ven, na ples, kakšno zabavo…

ZDRAVJE:

Hitre energije nas lahko prehitro speljejo tudi v kakšnem ovinku ali križišču. Previdno.

DENAR:

Varčni bomo, pa ni smiselno vlagati pretiranega napora v ponujanje svojih storitev ali izdelkov. Mnogo bolj previdno in pametno bomo pa kupovali.

KARIERA:

Dan je ugoden, da dokončamo kakšno dalj časa trajajoče delo, projekt… Vse, kar je v povezavi z uradnimi zahtevami in povezano z zakonodajo. Novih projektov, od katerih želimo trajne rezultate, pa se lotimo raje jeseni. Nevarnost tega dne je lahko le prehitri jezik, s katerim si lahko mimogrede podremo vse, kar smo do sedaj ustvarili.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Če imate vrt ali košček zemlje, je to odlični dan, da skupaj ustvarjate na njem. Mnogi starši se pritožujejo, da otroci nočejo z njimi na vrt. Razumljivo; če jim namenijo zgolj poslušno opravljanje naročenega dela. Dovolite jim nekaj lastne ustvarjalnosti. Pa kaj zato, če vztrajajo pri nečem, kar veste, da ne deluje. Naj si pridobijo lastne izkušnje. Kasneje vam bodo raje prisluhnili. Naj si po svoje uredijo lastno gredico. Če nimate vrtička, si lahko naredite prijetni in poučni popoldan tudi z zemljo v lončku. Otroci pa se že od malega učijo odgovornosti in skrbi za živo rastlinico.

PRIJATELJSTVO:

Dan je fantastičen za druženje, morda nekje v naravi ob dobri jedači in kozarčku domačega. Idealen je tudi za ples.

SPLOŠNO POČUTJE:

Če bomo znali brzdati prehitre reakcije, bo to čudoviti dan, poln sonca (No, ne vem, kakšno bo vreme – govorim o sončnem počutju). Nekaj več previdnosti svetujem le ljudem, ki imajo v svoji osebni numerični kodi število 7.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.