numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 14.6.2018

Dokler nismo sposobni sprejeti in odpustiti preteklosti, ne moremo živeti v sedanjosti.

Na energije dneva vplivata dve kompatibilni števili, ki sta naklonjeni iskanju novih poti, spremembam, urejanju birokratskih in domačih zadev, komunikaciji in krajšim potovanjem, pisanju, branju in plesu. Prav tako sprejemanju novih pravil in za estetsko urejanje doma. Past tega dne je lahko pretirano obračanje v preteklost in seveda samopomilovanje. Ko človek sprejme misel, da je uboga žrtev, izgubi še zadnjo moč za spremembe.


LJUBEZEN:

Bolj bomo čustveni kot običajno, tudi bolj občutljivi in željni romantike, nežnosti in toplega objema. Če imate možnost, si privoščite dišečo kopel skupaj s partnerjem. Po njej pa masažo. Nežni trenutki polnijo srca.

ZDRAVJE:

Morda bo zaradi zaletave 14 nekoliko povečan nemir, 22 v dnevu (skupni seštevek) pa lahko povzroča nekaj tesnobe in preobčutljivosti.

DENAR:

Ugodno za investicije ter naložbe v dom in nepremičnine.

KARIERA:

Verjetno bomo želeli postoriti vse naenkrat. Če se le da, na nekoliko hitrejši in bolj učinkoviti način. Dober dan za to, da potisnemo stvari naprej, za sodelovanje preko meja in preko spleta.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dan je kot nalašč za uvajanje novih pravil v domu, za urejanje in dekoriranje doma. Če imate punčke, je dan idealen za česanje, ličenje in ženski klepet. Morda pa se s fanti dogovorite za neka nova pravila: od kdaj do kdaj so računalniške igrice, kaj so njihove dolžnosti…

PRIJATELJSTVO:

Mnogi bodo nemirni iskali družbo, vendar se boste doma najbolje počutili.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma se bomo prijetno počutili, doživimo lahko celo kakšno prijetno presenečenje.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.