numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 14.7.2018

Čas je za združitev polarnosti in navideznih nasprotij, ki jih doživljate na osebni ali poslovni ravni!

Dan prinaša želje po spremembah, po potovanjih, po počitnicah. To je odlično za načrtovanje potovanja, iskanje možnosti, surfanje po spletu… Morda ste razpeti med željo, da bi počeli nekaj, ob čemer vam igra srce in med potrebo po služenju denarja. Zakaj ne združite? Možno je oboje hkrati. Pojdite na izlet, v naravo, med prijatelje… Ob pogovoru z njimi se vam lahko porodijo dobre ideje. Dan je namenjen prezentacijam in predstavitvam, marketingu in spletnemu trgovanju. Športnim prireditvam in tekmovanjem. Tudi prošnjam bodo ljudje prisluhnili z več razumevanja.


LJUBEZEN:

Dan za izražanje ljubezni in poglabljanje odnosov.
Samski – če želite spoznati novo osebo, morate tudi svoje vsakdanje poti in navade prilagoditi temu. Razširite krog svojih znancev, pojdite v novo družbo.

ZDRAVJE:

V takšnem dnevu močno delujejo razne mentalne in meridianske tehnike zdravljenja.

DENAR:

Dan je ugoden za nakupe. Tudi preko spleta.

KARIERA:

Združite različne darove in talente, ki jih imate, nato pa v sodelovanju z drugimi ustvarite nekaj novega, večjega.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Kadar znamo odpustiti sebi svoje napake in neumna ravnanja, smo veliko bolj razumevajoči in strpni do drugih. Resnično – igrate kdaj pa kdaj igrico JAZ SEM s svojimi najdražjimi? To je igrica za osebnostno rast in razvijanje zdrave samopodobe, naročite pa jo lahko tukaj: www.emilyenveritas.com.

PRIJATELJSTVO:

S prijateljem ali prijateljico, s katero ste se nekoliko odtujili, lahko ponovno povrneta medsebojno zaupanje in obnovita odnos.

SPLOŠNO POČUTJE:

To je res dan za sprostitev. Večinoma bo prijeten, le trojkice in osmice se naj varujejo prehitrih reakcij.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.