numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 14. 8. 2017

Zaupajte svoji intuiciji in hitri presoji. Sledite svojim željam in upoštevajte le lastne ideje in zamisli.

To je idealni dan za potovanje. Tako za dolgo pot v tujino, kot tudi za potovanje k sebi. Dan za spremembe, dan za korak čez ograjo. Pogosto si želimo narediti kakšno stvar, pa nas ovirajo sprejeta  moralna pravila (ki večinoma nimajo z moralo nobene zveze; npr. pri 50 letih se ne spodobi skakati po trampolinu). Ta togost ima veliko hujše posledice, kot si mislimo. Dr. John E. Sarno dokazuje, da so celo bolečine v hrbtenici le obrambni mehanizem telesa zaradi močnih potlačenih čustev. Bolečino zaradi potlačenih čustev možgani preusmerijo na fizični nivo. Bodite danes otroci.

LJUBEZEN:

Odenite staro razmerje v nove barve, ponovno razpihajte plamen strasti. Nikar ne bodite tako zelo togi in moralni. Naredite nekaj, kar si na tihem že dolgo želite – presenetite partnerja s svojo domišljijo. Dolgočasje vas lahko vodi v iskanje zabave zunaj zakona. Takšne skrivne zveze vam ne bodo dajale dolgotrajnih užitkov.

Samskim se obeta pestro in razburljivo ljubezensko življenje. Idealni dan za zmenek, za spoznavanje novih ljudi.

ZDRAVJE:

Ohranite pozitiven odnos. Zavedajte se tesne povezave med mislimi in čustvi na eni strani ter med zdravjem in počutjem na drugi.

DENAR:

Čeprav boste morda občasno čutili težo materialnih skrbi, boste z vztrajnim delom premagali vse težave.

KARIERA:

Sposobnost hitrega razmišljanja in odlični stiki z ljudmi vam dajejo možnost hitre spremembe na bolje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ne ukvarjajte se preveč s svojimi starši ali otroki (če niso le-ti res majhni), ne pridigajte, kaj je prav in kaj ne. Počnite to, kar si želite in z lastnim zgledom boste vplivali na spremembe pri svojih najbližjih.

PRIJATELJSTVO:

Kamorkoli boste šli, boste navezali prijetne in pristne stike z ljudmi okrog sebe. Krasni dan za prijateljevanje in druženje.

SPLOŠNO POČUTJE:

Občasno se boste počutili korak pred svojim časom. Morda se vam porodi nova ideja in celo spremenite življenjski slog, prehrano, identiteto…

Osebe, ki imate v svoji osebni numerični kodi števili 3 ali 8, začnite dan s pozitivnimi afirmacijami glede gibanja. Npr.: »Z lahkoto se premikam in vsak moj korak je varen.« Ali: »Moja namera je, da pridem varno, prijetno in pravočasno na xy.« Preden sedete za volan, lahko tudi aktivirate kodo varne vožnje: »Aktiviram niz 11179 za vse udeležence v prometu in zase.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.