numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 14. 9. 2017

Izbrana delavnica, predavanje ali seminar bo pustila dolgoročne dobre rezultate v vaši prihodnosti.

Morda vas dohiti dolgo pričakovana novica, sicer pa boste najbolje naredili, če se posvetite izobraževanju in umskim izzivom. Pojdite na delavnico, ki vas bo pritegnila. Naučili se boste mnogih koristnih stvari, pa še uživali boste v družbi novih ljudi.

LJUBEZEN:

Mikale vas bodo spremembe, morda se boste spogledovali in koketirali čez mejo dobrega okusa. Rutina bo povzročala nezadovoljstvo med partnerji, mnogo hitreje se boste pripravljeni pritoževati. Naredite vi nekaj novega. Poskrbite vi za noro spremembo, ki bo razplamtela večjo strast. Previdno: s spremembo se morata strinjati oba in prijetna mora biti obema. Lahko greste namreč čez mejo sprejemljivega. Samski pojdite na hitre zmenke, slepe zmenke, organizirana druženja za samske…. Pojdite v družbo, danes ne obsedite doma. In nikar ne bodite preveč moralistični in puritanski. Odšli boste sami domov.

ZDRAVJE:

Če imate večje težave, pojdite k zdravniku. Sicer pa vam bodo morda nekoliko ponagajali prevelik stres, neprimerno prehranjevanje, hormoni in pretirana nervoznost.

DENAR:

Najbolje boste vložili svoj denar, če si boste kupili kakšno izobraževanje ali program za osebnostno rast. Ostale večje nakupe materialnih stvari pa raje preložite na kasnejše dni. Bodite radodarni pri vlaganjih v dolgoročne osebne koristi ter skopi pri nakupih cunjic in potrošnega materiala.

KARIERA:

Postorili boste cel kup majhnih zadev, za večje in pomembnejše pa ne podpisujte pogodb. Tudi napornim in težaškim opravilom se raje izognite ali jih prestavite. Uspešnejši boste pri intelektualnih delih, saj boste z lahkoto razmišljali. To je tudi odlični dan za teambuilding ali za strokovno izobraževanje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda boste preveč govorili. Ne zlorabite otrokovega zaupanja in če vam zaupa eno stvar, ne pridigajte o vsem po dolgem in počez. Naslednjič vam ne bo več zaupal. Saj veste: če vam ponudi prst, mu ne odtrgajte roke.

PRIJATELJSTVO:

Vleklo vas bo v družbo, želeli boste spoznavati nove ljudi in z lahkoto boste navezovali nove stike. Kamorkoli boste šli, se boste počutili kot doma in povsod si boste ustvarili mrežo prijateljev. Uživajte.

SPLOŠNO POČUTJE:

Težko boste prenašali dolgčas in rutino. Če ne boste našli neke zanimive dejavnosti ali družbe, boste sitni in neznosni.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.