numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 15. 1. 2018

Bolj kot življenje nadzorujemo, bolj grenko in hladno je.

Verjetno bomo precej resno začeli nov delovni teden. Pred nas se bodo postavile vse neuresničene želje, vsi še neizpeljani načrti … In tiste grozne misli: Kaj pa, če ne bo šlo? Pomislite na to, koliko noči ste do sedaj v svojem življenju že prebedeli v strahu pred prihodnostjo, ko niste našli rešitev, pa so se te kasneje vedno pokazale. Največ energije izgubimo v strahovih, ki se nikoli ne zgodijo. Tudi tokrat bo tako. Nikoli se vse ne zgodi naenkrat, počakajte na drugo in tretje dejanje… Kadar ne čutimo upanja, se naši načrti podirajo kot domine. Še bolj skušamo s silo kontrolirati situacije in s hladom uničimo marsikatero nežno čustvo. V sebi in v drugih okrog nas. Raje se zamotite z napornim delom ali se pogovorite s kakšno starejšo izkušeno osebo, ki jo cenite in ji zaupate. Pri poslovnih pogajanjih bomo uspešni, hitro bomo razmišljali, pa je to tudi dober dan za urejanje administrativnih zadev. Dan ne spodbuja romantičnih iskric, pa tudi različne prošnje verjetno ne bodo uslišane.

LJUBEZEN:

Morda bomo mnogo preveč sumničavi, nepopustljivi in netolerantni do potreb partnerja ter do tistih njegovih idej, ki niso popolnoma usklajene z našimi. Ne silite z besedami v partnerja in ne vztrajajte pri pogovoru. Oba bosta težje izbirala besede in oba se bosta postavila za okope. Vojna bo neizogibna. Umaknite se, če ste preveč napeti in se raje lotite kakšnega fizično napornega dela. Nikar ne povečujte partnerjevih občutkov krivde, če je šlo karkoli narobe. Dovolj ima svojega lastnega pesimizma in težkih misli. Raje prižgite svečko in kanite nekaj kapljic eteričnega olja cedre, sivke, materine dušice ali rožmarina.

Samski boste danes verjetno manj razpoloženi za izmenjavanje nežnih besed in pogledov. Bolj vas bo skrbela lastna prihodnost, pa je vprašanje, če boste osebo sploh videli. Pomembno vam bo, kaj lahko za vas naredi, kaj boste od nje imeli, ne pa tudi, kakšna je in kakšne so njene vrednote, potrebe. Oseba na drugi strani bo žal razmišljala enako. Morda je bolje, da ostanete doma in zlikate perilo.

ZDRAVJE:

Povečane bodo težave s prebavo in želodcem, več ljudi bodo boleli zobje ali bodo imeli bolečine v križu in hrbtenici. Resnično bi bilo dobro, da vsaj nekajkrat v dnevu počasi globoko vdihnemo in izdihnemo ter naredimo par razteznih vaj.

DENAR:

Verjetno bomo vsi bolj ali manj obremenjeni z denarjem oz. z njegovim pomanjkanjem. Danes nikar ne prosite šefa za povišico ali prijatelja za finančno posojilo. Najverjetneje ne bomo dobili ničesar. Lahko pa pomislimo, kaj vse že imamo: streho nad glavo, avto, poln hladilnik, toplo vodo in tople radiatorje… moj Bog, pa to je več kot ima polovica prebivalstva Zemlje. Bogati smo! »Za vse, ki potrebujejo in zase, aktiviram niz 520 za hitre nepričakovane denarne dobitke. Hvala.«

KARIERA:

Več kot bomo delali in manj kot bomo govorili; bolje bo. Marsikoga lahko prežame strah, da mu nekdo od sodelavcev želi spodkopati ugled in položaj, zato bo v odnosih še dodatno previden, hladen in rezerviran. Pri poslovnih pogajanjih bomo verjetno bolj učinkoviti, pa tudi bolj nezaupljivi. Dan je naklonjen težkemu in napornemu delu ter urejanju administrativnih zadev.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ne postanemo starši, če znamo kaznovati otroka. Ali mu dati hrano ter streho nad glavo. To znajo tudi skrbniki in sirotišnice. Ter vse živali. Starši postanemo, če znamo otroka imeti radi in smo nežni z njim tudi takrat, ko nismo v najboljšem razpoloženju.

PRIJATELJSTVO:

Vse preveč bomo hladni, sumničavi in borbeni, pa to ni ravno najboljši dan za druženje in prijateljstvo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Ne dovolite, da vas strah uklešči v svoj objem. Ne dovolite mu, da na vaša ramena obesi skalo težkih misli. Dan je kot nalašč za prav posebno šamansko potovanje. Seveda v vizualizaciji. Pomislite, kaj vas ta trenutek najbolj straši in vam povzroča najbolj negativne občutke. Ste že kdaj prej tako doživljali? Pomislite, da se po 21 stopnicah spuščate navzdol. 21., 20., 19., …pa vse to zadnje stopnice. Ves čas čutite temperaturo zraka okrog sebe, vonj, občutek pod stopali… Na koncu je dolg hodnik z mnogimi vrati. Izza enih vrat slišite morda glas, morda le čutite gibanje ali prisotnost za vrati. Odprite jih in poglejte osebo, ki je za njimi. Kakšna je na pogled? Stara, mlada, suha, debela…? Kako je oblečena, kakšna je drža njenega telesa, kakšen je njen pogled? Kakšno je njeno vedenje in kakšne so besede? Ta Oseba je del vas. Del, ki je močno povezan z vašo sedanjo bolečino in ste ga skreirali že zdavnaj. Prijazno jo pozdravite, povejte ji, da vam je žal, ker tako trpi. Prosite jo, naj vam oprosti, ker ste ji naložili (nevede) toliko bolečine. In da jo imate radi. Vprašajte jo, kaj potrebuje in kako ji lahko pomagate. Nato si predstavljajte, kako jo z angelskim petjem ovije svetloba od vrha glave pa vse do stopal. Kako jo ta svetloba zdravi, kako se v skladu s tem zdravljenjem spreminja tudi njeno telo, mimika obraza, izraz, kretnje…. Iz nje odpadejo vse negativnosti in grdobije, izlijejo se v obliki spirale v tla do središča zemlje in zgorijo v njenem ognju. Primite jo za roko, zahvalite se ji, ker je prevzela vaše breme na svoja ramena in ji povejte, da jo imate radi. Opazujte sedaj njeno lepoto in kako se je spremenilo tudi njeno bivališče. Nato se vrnite po stopnicah navzgor.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.