numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 15.10. 2017

Nadzorujte svoje misli. Razmišljajte o tem, kaj si želite in ne o tem, česa se bojite.

Ta dan lahko doživimo kakšen hladen tuš na področju odnosov ali financ. Nekatere stvari, ki so bile videti dobro in ugodne za nas, se lahko nepričakovano spremenijo. Zatorej vlagajte kakšne prošnje čimbolj zgodaj zjutraj, saj se čez dan vpliv spreminja. Od pozitivnega do negativnega. Od zaupanja in navdušenja do razočaranja in izgube. Zvečer boste vse bolj obremenjeni z delom in službo.

LJUBEZEN:

Bolj kot se bo dan nagibal v večer, bolj boste racionalni, nezaupljivi ter preračunljivi. Te lastnosti nam koristijo na poslovnem področju, na čustvenem pa škodujejo. Ljubezen je roža, ki potrebuje veliko nege, čustev in skupnega preživljanja časa. Sicer ovene. Pustite službo in delo v službi. Nikar si že danes ne nalagajte jutrišnjih skrbi, saj res ne potrebujete še skrbi na kredit. Doma bodite v vlogi partnerja, ljubimca ali/in očeta, vlogo zaposlenega pustite v službi.

ZDRAVJE:

Telo ima neverjetno sposobnost regeneracije in lahko ozdravi vsako bolezen. Gibanje na svežem zraku, dovolj počitka in manj, toda zdrave hrane lahko dela čudeže.

DENAR:

V primeru razveze, sodnih ali zakonitih razprav imejte dobrega odvetnika. Če ste v kakšnem sporu, se danes nikar ne odločajte za tožne postopke, saj boste že startali s semenom izgube.

KARIERA:

Izogibajte se dvomljivim poslom in poslovnemu partnerstvu. Uspešni boste in več boste imeli, če boste delali sami. Raje skrbno premislite in analizirajte še tako mamljivo ponudbo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda boste po nepotrebnem zaskrbljeni za srečo in blagostanje svoje družine in svojih dragih. Vendar verjemite, da ne potrebujejo toliko vaše skrbi. Potrebujejo več vaše pozornosti, skupnega preživljanja časa in izražanja nežnosti.

PRIJATELJSTVO:

Vaša prijaznost in preprostost vas delata privlačne in zaželjene v družbi.

SPLOŠNO POČUTJE:

V popoldanskem času vas bodo morda začele obletavati najrazličnejše skrbi. Kot mušice. S seboj prinašajo težke misli in morda celo žalost. Vendar se bodo okoliščine popravile. Takšne misli so kot vandali. Naselijo se v naših glavah in puščajo za seboj prava razdejanja. Ne dovolite jim vstopa. Če vstopijo, pa jih čimprej izženite. Le vi ste lastnik svoje glave in vi se odločate, katerim mislim boste odprli vrata ter dovolili vstop. Če boste pozitivno razmišljali in govorili le o stvareh, ki si jih želite, se bo to zgodilo še toliko prej.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.