numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 15. 11. 2017

Obnašajte se kot kralj ali kraljica – umirjeno in brez nestrpnosti in ne boste zgrešili.

Dan je kot nalašč za druženje, navezovanje stikov, poslovna kosila in sproščena poslovna srečanja, kjer izražamo bolj pripravljenost za možno skupno sodelovanje kot dokončen dogovor in podpis pogodb. Posebno tam, kjer moramo biti bolj borbeni, raje sestanek prestavimo za kakšen dan ali dva. Če boste vedeli, da zgolj »kramljate« boste tudi precej manj nemirni, nestrpni in nervozni. V takšnem dnevu se ustvarja socialna mreža, vzpostavljajo se kontakti, ki nam pridejo prav kasneje. Zato pojdite v družbo, na prireditve, umetniške razstave in v gledališče … Zavedajte se, da boste boljše stike zgradili z umirjenim poslušanjem kot z vihravim govorom.

LJUBEZEN:

Večja bo želja po druženju, pa tudi večja bodo pričakovanja od partnerja. Želeli boste, da vas razvaja, osvaja… in morda se boste počutili celo kot princeska na zrnu graha. Partner vam bo le težko ustregel. Sigurno pa boste poskrbeli za prijetno vzdušje, če spečete kakšne domače piškote, palačinke ali druge sladke dobrote. Nežni, sladki občutki se bodo zvečer le še nadaljevali … Samskim je dan naklonjen za nova znanstva in zabavno druženje. Če vnesete nekaj prefinjenosti in elegance, sigurno ne boste pogrešili. Tujina vam ponuja več prijetnih presenečenj in darov.

ZDRAVJE:

Priporočam več previdnosti na cesti in pri delu. Možne so poškodbe, pa tudi želodčne težave. Če boste notranje preveč vznemirjeni, vam bo zelo dobro delo plavanje ali obisk savne.

DENAR:

Bolj boste radodarni, predvsem do sebe in svoje družine. Do drugih bistveno manj. Sebi pa boste radi kupili kakšno malenkost, estetski dodatek, kos garderobe… Možna so tudi dedovanja. Kljub morda nekaterim darilom, boste le z vztrajnim in premišljenim delom dosegli uspeh in blagostanje.

KARIERA:

Nikar se ne lotite ostrih in težkih poslovnih pogajanj. Lahko pa je to ploden dan za umetnike in prodajo njihovih izdelkov. Tudi sicer boste bistveno manj storilnostno naravnani, kar lahko ponekod sproži kar nekaj prepirov. Danes boste bolj ležerni in družabni. Tudi to je lahko pomemben del poslovnega uspeha.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Izogibajte se prepirom. Kasneje vam bo žal zaradi ostrih in grobih besed, škoda pa bo že narejena. Oh, seveda otroci mnogo prenesejo. Zaradi grobih besed se res ne porušijo strehe. Zgodi se nekaj drugega. Grobost deluje, kot če bi zabili žebelj v desko. Lahko ga kasneje odstranimo, toda luknja, poškodba ostane. In veliko takšnih lukenj poškoduje še tako močno dušo. Raje specite palačinke in jih povabite na »palačinka party«, zraven pa odigrajte igrico Jaz sem.

PRIJATELJSTVO:

Dobro se boste počutili v majhni izbrani družbi. Morda pa res naredite »palačinka party« in preživite prijetni večer v krogu prijateljev.

SPLOŠNO POČUTJE:

Energija dneva deluje na dva načina: sproža notranji upor, trmo in željo po prepiranju ali pa umirjeno elegantno dominantnost v krogu najdražjih. Kaj boste izbrali?


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.