numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 15. 12. 2017

Sumničenje je kot črv v jabolku. Zastrupi odnose.

Na poslovnem področju je dan zelo podoben včerajšnjemu, zato izkoristite njegove ugodne vplive. Resnično lahko s pridnostjo in aktivnostjo veliko uredite in dobite. Na čustvenem pa se pazite ljubosumnih izpadov in sumničenja. S posesivnostjo boste več izgubili kot pridobili. Ničesar ne morete izgubiti, kar vam pripada. Če boste osebo obdržali v svojem življenju le z ogromnim naporom in zasliševanjem – verjemite: kasneje vam bo žal, da ni odšla. To je dan, kjer se glavnina energije usmerja v družino in odnose. Sodelovanje ali razkol. Ne začenjajte vojne.

LJUBEZEN:

Pretirana strast, poželenje in ljubosumje lahko zaneti prevelik požar. Partnerstvo boste ohranili, če boste delovali kot sapica, ne kot orkan. Ne bodite zmeraj glavni, dajte prostor tudi partnerju, da izrazi sebe in svojo moč. Dobitna kombinacija tega dne je združitev erotike in strasti.

Samski boste danes hitreje spregledali, če vam oseba na drugi strani laže ali kaj prikriva.

ZDRAVJE:

Nežnost do sebe in drugih ima neverjeten zdravilni učinek na srce. Ko se pogledate v ogledalo, si povejte, da se imate radi. Ne le danes. Vsaki dan! Naj postane to vaša jutranja mantra. Bodite do sebe in do svojega telesa tako nežni kot si to želite od partnerja. Kako se počutite, če vam reče: »Ja, kakšna bajsa pa si?« Ne najbolje, a ne? Sami sebi tega tudi nikoli ne rečete ali pomislite, kajne? Saj verjetno ne pričakujete, da bo kdorkoli do vas prijaznejši kot ste vi sami do sebe? Zavestno opazujte, kaj je lepega na vas in kaj dobro funkcionira. Če imate čas; pojdite plavat.

DENAR:

Sposobni boste izboljšati mnoge stvari, pa tudi intuitivno boste čutili, kaj bo na finančnem področju delovalo in kaj ne. Če boste s svojimi željami uskladili tudi prepričanje, da vas nebo podpira, bo denar v potokih tekel k vam. Investirajte le v preverjene posle in se izogibajte pravnih sporov.

KARIERA:

Jasno boste zaznavali, kaj poslovni partner želi ali česa se boji. Večji uspeh boste dosegli z razumevanjem njegovih potreb kot s tem, da izkoristite moč spretnega manipuliranja z besedami. Dolgoročno se ne bo obneslo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Danes se odpovejte gledanju televizije. Naredite si poseben večer. Posvetite se otrokom in družini na način, ki v vas budi sliko idiličnega družinskega večera. Morda igrate kakšen instrument? Zaigrajte in zapojte skupaj z otroki. Odigrajte igrico Jaz sem ali kakšen kviz. Ali se skupaj prekopicujte po blazini… Naj bo to tisti večer, ki bo ostal zapisan v srcih vaših dragih še dolga leta.

PRIJATELJSTVO:

Prijateljstvo ne preživi na bojnem polju moči, kjer se tekmuje, kdo je pametnejši. Želite imeti vedno prav ali želite, da vas imajo radi? Imejte odprte dlani in odprto srce.

SPLOŠNO POČUTJE:

Ker so energije dneva zelo podobne včerajšnjim, bo tudi vaše počutje verjetno precej podobno kot včeraj. Če bi še enkrat podoživeli včerajšnji dan – bi naredili kaj drugače? Uporabite to spoznanje.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.