numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 15.2.2018

Ljudje kričimo drug na drugega, kadar so naša srca daleč narazen.

Numerološko gledano je dan ugoden za nove korake, nove načrte in nove ambicije. Predvsem v zvezi z domom in družino. Vendar pa lahko planetarno dogajanje na nebu budi tudi v številih njihov temni, negativni pol. Število 15 je število doma, družine in sodelovanja in število 19 je nov zagon, pomoč pomembnih avtoritet, dobro sodelovanje in ustvarjalne nove ideje. Ker pa je sončni mrk, je možno, da ponekod zaradi nerešenih starih ran iz otroštva privrejo na dan tudi potlačena negativna čustva. Ta lahko povzročijo večje napetosti v družini ali čisto konkretne težave v hiši (plazovi, povodenj…). Predlagam, da aktivirate niz za zaščito doma in ljudi: 71931. Število 19 ponazarja tudi dobra poznanstva, temnejši vidik pa sitnobo, avtoriteto in težave z avtoritetami ali birokratskimi postopki, gospodovalnost… Mislim, da bomo kar prav naredili, če se zavestno umirjamo. Če se zgodi karkoli neželjenega, pa aktivirajte niz, ki negativne stvari spreminja v pozitivne: 1888948. Pustite se presenetiti, kako čarobno se znajo urediti stvari.


LJUBEZEN:

Predlagam, da danes partnerja presenetite z nečim prijetnim. Naredite zanj nekaj, kar veste, da mu ugaja in tega ne počnete vsaki dan. Naj bodo skrbi danes tabu tema, o katerih se ne pogovarjate. Morda pa si skupaj ogledata kakšen prikupen, nenasilen film. Samski, morda to ni najbolj ugoden dan za romantične zmenke, vendar še vedno lahko pričakujete nepričakovane zasuke.

ZDRAVJE:

Največ bomo zase naredili z aktivacijo zaščite, sproščanjem, meditacijo, pozitivnimi mislimi….

DENAR:

Ni pametno podpisovati materialnih pogodb ali iti v večje nakupe.

KARIERA:

Naš um bo verjetno precej jasen in prodoren. Čutili bomo moč nove energije in jo želeli nekam usmeriti. To je ugodni čas za delo v skupini ali timu, vendar bo uspeh le tam, kjer so odnosi ustvarjalni, navdihujoči in inovativni. Negujte sodelovanje s tistimi ljudmi in položaji, ki vas spodbujajo in zavrnite tako ljudi kot položaje, ki vas izčrpavajo in dušijo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda bomo želeli vnesti več jasnosti in pristnosti v odnose. In bolj odločno se bomo zoperstavljali vsakemu občutku zatiranja.

PRIJATELJSTVO:

Sodelovanje s prijatelji, ki nam prinašajo navdih, energijo in moč, omogoča, da potegnemo iz energij dneva njihove najboljše vibracije. Odmaknite se od ljudi, ki vam jemljejo energijo. Družite se z ljudmi, ki imajo podobno energijo kot vi.

SPLOŠNO POČUTJE:

Verjetno bomo čutili več nove moči in energije. Da ne postane rušilna, jo je potrebno uporabiti in porabiti. Pa je to odličen dan, da kakšno stvar postorimo v hiši ali za dom. Tudi postavitev nove kuhinje ali pregraditev kakšnega prostora, odkop novega odtočnega jarka ali beljenje…. Karkoli. Če to energijo zadržujemo, lahko postane rušilna.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.