numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 15.3.2018

Življenje je kot ples: enkrat je to elegantni valček, drugič romantična rumba, tretjič strastni tango… Kateri ples boste plesali danes?

Dan spodbuja ustvarjalno druženje, intelektualno in umetniško delovanje. To je čas, v katerem gremo na meditacijo in jogo, na tečaj tujega jezika ali ples petih ritmov… Uspešni bomo pri grafičnem oblikovanju, slikanju, kreativnem pisanju, risanju, muziciranju, snemanju in fotografiranju, veliko manj pa pri poslovnih dogovorih. Težko se bomo zbrali in se osredotočili na težko in konkretno rutinsko delo. Lahko pa marsikatero zadevo izboljšamo, saj bomo precej jasno čutili, kaj se skriva v ozadju, kaj bo delovalo in kaj ne. Bolj se bomo poglabljali v odnose z drugimi in v svoje notranje zaznave in občutja. Bolj kot veliki podjetniki, bodo uspešni umetniki, coachi in svetovalci… Tudi naše prošnje imajo večjo možnost, da bodo uslišane.


LJUBEZEN:

Naše potrebe po ljubezni in pripadanju se bodo verjetno povečale. Ali bomo kraljice doma ali sirote Jerice pa je precej odvisno od tega ali se čutimo sami odgovorni za svoje življenje ali se raje utapljamo v samopomilovanju in občutkih žrtve. Naredimo najprej nekaj zase, z nego, lepoto in urejenostjo. Saj veste, še naš korak se spremeni, ko si po dišeči kopeli oblečemo najlepše perilo in se uredimo. Pogled se spremeni, oči zasijejo in takrat se tudi partner do nas bolj spoštljivo vede. Začutimo svojo vrednost.

ZDRAVJE:

To je odličen dan tako za obisk pri zdravniku, kot pri kakšnem zdravilcu, svetovalcu ali coachu. Danes se priporoča pitje čiste vode in morda plavanje.

DENAR:

Prisluhnimo svoji intuiciji. Bolj jasno bomo čutili, kaj bo delovalo in kaj ne.

KARIERA:

Naše zaznave ter ustvarjalnost so v polnem razcvetu. Kar nas približa tako drugim ljudem, kot željam lastne duše. Uspešno lahko povežemo tako poslovno kot osebno življenje. Najboljše rezultate bo dalo skupinsko delo ali celo sodelovanje z ljubljeno osebo in družinskimi člani.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Spomnim se mamice, ki je s prekrižanimi nogami sedela na robu stola, vsa bleda in brezkrvna in z drhtečim glasom pripovedovala, kako zelo si želi, da bi bil njen sinček bolj odločen in pogumen. »Povem mu, da se mora postaviti zase,« je še dodala, medtem ko so se z njenih vek že kotalile debele solze. Ko gledamo druge, jasno vidimo, kaj ne deluje, kajne? Pri sebi manj jasno opažamo. Če želimo imeti samozavestne in pogumne otroke, jim moramo s svojim vedenjem pokazati vzorec takšnega vedenja. Se pravi, da moramo biti sami pogumni. Danes bodo nekatere osebe bolj občutljive. Potrebujejo objem in spodbuden nasmeh. Otroci tudi.

PRIJATELJSTVO:

Pogosto se zgodi, da sami ne moremo v celoti izpeljati neke ustvarjalne ideje. Danes je odlični dan, da združimo svoje ideje z idejami in sposobnostmi prijateljev in skupaj ustvarimo nov projekt. Ta je vir zabave in ustvarjalnega združevanja, prav tako pa lahko postane vir poslovnih priložnosti in finančnih prihodkov.
Uporabna vprašanja:
1. S kom bi rada sodelovala?
2. Kaj so pozitivne lastnosti te osebe? Katere spretnosti ima, ki jih sama morda nimam?
3. Katero znanje ima, ki ga sama nimam?
4. Kaj bi nam takšno sodelovanje lahko prineslo?

SPLOŠNO POČUTJE:

Naše počutje bo popoln odsev naše samopodobe in notranje stabilnosti. Ustvarjalno delo in sodelovanje z drugimi pa nam bo dajalo notranji mir in trdnost.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.