numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 15.4.2018

Ne ozirajte se nazaj. Tam je zmeraj vse po starem. (nn)

Energija dneva podpira pogum za izražanje čustev, za nove stike in nova hrepenenja. Pa še Merkur se spet obrne v direktno smer, zato bodo naše želje kar poletele. Odlično za nove korake na čustvenem področju, za novo ljubezen ali za nove ideje, ki bodo stari zvezi prižgale nove iskre. Pogumno izrazite, kaj si želite. Prav tako energije dneva podpirajo ustvarjalno delovanje. Vse, kar je povezano z lepoto, umetnostjo. Pa tudi s plesom in športom. Osebe, ki imate v svoji osebni numerični kodi števili 2, 5 ali 7 pa si aktivirajte niz za zaščito: 71931.


LJUBEZEN:

Kako bi se ljubili s partnerjem, če bi bil to vajin zadnji skupni dan? Najverjetneje ni zadnji, ljubite pa se lahko že sedaj tako. Ta dan spaja erotiko, romantiko in rahlo žgečkljivi besednjak. Koktejl za zmago ?.
Samski, pojdite ven v družbo. Ne razmišljajte o tem, kaj si drugi mislijo o vas. Razmislite, kaj si vi želite in sledite svojemu srcu in svojim željam.

ZDRAVJE:

Na udaru so lahko bolj glava, želodec, mehur, ledvice…. Dober seks menda marsikaj prepreči in izleči.

DENAR:

Bolj bomo želeli prejemati kot dajati. Prejemanje in dajanje – to sta le dve strani istega kovanca. Če ne znamo prejemati, tudi naše dajanje ni pristno in iskreno. Ampak je kupovanje ugleda, odobravanja, občudovanja…

KARIERA:

Najraje bi poleteli. Če delate ta dan, boste imeli najverjetneje dobre ideje in z veliko več volje se boste lotili opravil. Srečno!

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Najbolje bomo ta vikend izkoristili, če gremo z otroki kam na izlet ali vsaj v neko skupno športno aktivnost.

PRIJATELJSTVO:

Dan za druženje in zabavo. Zasejejo se lahko semena nekih novih povezav in okoliščin.

SPLOŠNO POČUTJE:

Prijetni dan za večino, z mnogimi prijateljskimi povezavami, pogovori, novimi idejami…


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.