numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 15.5.2018

Ni potrebno izbirati med navideznimi protislovji. Vprašajte se, kako lahko dobite oboje!

Na dan vplivata števili 15 in 22 (6 in 4). Ena želi zabavo in bolj ohlapna pravila, druga strogi red. Eno število nas nagovarja k uživanju, drugo k odrekanju in žrtvovanju. Eno k zabavi, drugo v delo in nove načrte. Skupaj po navadi povzročata notranjo napetost v čustvenih odnosih.


LJUBEZEN:

Morda bomo bolj napeti in razpeti med različnimi željami: bi se šli zabavat ali bi raje zlikali perilo. Popolnoma zadovoljni ne bomo, ne glede na to, kako se bomo odločili.
Samski – morda vas bo preganjal občutek, da morate končno narediti nekaj za to, da ne boste več sami. Odlično!

ZDRAVJE:

Dan je čisto ugoden za kakšne posege v telo.

DENAR:

Danes bomo razmišljali le v eno smer: kako denar dobiti, ne dati.

KARIERA:

Notranji nemir nas bo gnal v nove načrte, nove ambicije…. Težil nas bo občutek, da MORAMO nekaj storiti. No, cel maj ni najbolj naklonjen začetku novih projektov. Bolje bo, če delate na starih projektih; jih popravljate, zboljšujete, zaključujete… Ali pa začnite z idejno fazo – z zbiranjem idej, brez končne odločitve.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Idealen dan za skupno delo na vrtu ali preživljanje uric na bazenu. Pojdite z otroki v naravo, počnite kaj v zemlji, oblikujte lončke iz gline ali si na domači zelenici (če jo imate) pripravite piknik.

PRIJATELJSTVO:

Ste kdaj pomislili, da se s prijateljicami dogovorite za skupno čiščenje? Število 6 želi druženje in zabavo, 4 pa delo. Združite oboje in enkrat pri eni, drugič pri drugi skupaj naredite čistilno akcijo. Ali se skupaj udeležite kakšne, ki morda poteka v vašem kraju.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bomo čutili notranjo razpetost in razklanost med različnimi hotenji. Najbolj pomirjujoče bosta delovala na nas bližina vode in stik z zemljo.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.