numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 15.6.2018

Izkušnje v domu in družini močneje oblikujejo našo usodo kot DNK.

Energije dneva najbolj podpirajo urejanje in popravila v domu. Tudi podpis kakšne pogodbe ali dogovor s starši glede prenosa lastništva… Če vaš dom potrebuje kakšno obnovo ali prenovo, je danes za to idealen dan. Vzemite si čas zase, za partnerja in družino. To je dan domačega ognjišča in lepih stvari. Za večino bodo to pozitivne spremembe, nekaterim pa bodo spremembe v domu povzročile stres.


LJUBEZEN:

Dan je namenjen romantiki, nežnostim in ljubezni. Vsako nežno seme, ki ga danes posejete, se vam bo dvojno povrnilo.
Nekateri se, žal, ne bodo mogli izogniti izgubi v ljubezni.

ZDRAVJE:

Ugodno za zdravstvene posege, obisk pri svetovalcu, družinskem terapevtu ali zdravniku. Dobrodejno bo vplivala na nas bližina vode – sprehod ob vodi, plavanje ali vsaj dišeča kopel.

DENAR:

Ugodno za investicije ter naložbe v dom in nepremičnine, za urejanje, popravila in adaptacije doma. Dobro za nakupe. Že imate igrico Jaz sem? Tukaj jo lahko naročite: www.emilyenveritas.com.

KARIERA:

Večina ljudi se bo bistveno bolje počutila doma kot v službi. Na poslovnem področju bomo morda nekoliko preobčutljivi. Je pa to dober dan za vse, ki se ukvarjajo s poučevanjem, z nego, modo in estetiko.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Danes naj bo družina na prvem mestu. Privoščite si skupne prijetne urice pri dejavnosti, ki ni tekmovalne narave. Morda zaupate otrokom nekaj prijetnih dogodivščin iz vašega otroštva. Pazite le, da izberete prijetne. Ne skušajte vzbujati njihovega sočutja in razumevanja. S takšnim načinom jim jemljete energijo. Povejte jim kaj lepega. Ko bo potrebno, bodo spontano čutili sočutje.

PRIJATELJSTVO:

Dan ni naklonjen veliki družbi in hrupnim zabavam.

SPLOŠNO POČUTJE:

Na splošno je to zelo pozitiven dan, nekoliko manj je naklonjen štirkam in osmicam.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.