numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 15.7.2018

Se zavedate vsega bogastva okrog sebe in za koliko stvari ste lahko hvaležni?

Ustvarjalna energija čaka, da jo izrazite. Morda z dekoriranjem in urejanjem doma… Morda si sešijete kakšen čudoviti kos garderobe… Morda svoje umetnine končno pokažete še drugim, jih objavite na spletu…To je dober dan za promocijo svojih izdelkov, za prošnje, druženje, zabavo in prireditve. Za druženje s prijatelji ter za urejanje doma. Če se boste odprli svoji kreativni energiji ter ljudem okrog sebe, lahko doživite neko prijetno presenečenje, še preden danes ležete v posteljo.


LJUBEZEN:

Čustvena bližina, erotika, romantika in malo porednosti – čudoviti koktejl za ohranjanje strastne zveze in nežne pripadnosti. Prepustite se domišljiji, zaplešite žgečkljivi ples… le za njene ali njegove oči.
Samski – oblecite svoja najlepša oblačila in pojdite v družbo. Nikar ne čakajte doma; od čakanja se človek le postara. Krepost ni dobra svetovalka za osamljena srca.

ZDRAVJE:

Masaža, welnes, plavanje, ples… vse to krepi organizem. Najbolj pa ga zdravi občutek sreče.

DENAR:

Morda nam kakšna reč dobesedno pade z neba. Posebno še, če imate v svoji časovni kodi števili 7 in 8.

KARIERA:

Disciplinirajte se in sledite svoji viziji. Bi morali predtem urediti še kakšne birokratske zadeve? Uredite jih.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Vzemite si čas in odigrajte igrico JAZ SEM. To je resnično dobra naložba: tako za medsebojno povezanost kot za gradnjo osebne notranje moči.

PRIJATELJSTVO:

Uživali boste v družbi prijateljev, ki jih boste očarali tako s svojo prizemljenostjo in praktičnostjo, kot s humorjem ter veseljem.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma bo to dober dan, možno tudi kakšno prijetno presenečenje. Štiricam bo lažje, če dlakocepstvo zamenjajo s humorjem.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.