numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 15. 8. 2017

Ni vam potrebno izbirati med navideznimi nasprotji. Združite jih v novo, višjo celoto. Vse je mogoče!

Dan kot nalašč, da se posvetite domu in družini. Morda je dom, stanovanje potrebno kakšnega popravila? Ali krpe in vode… Če imate že dalj časa nerešene zadeve glede dedovanja ali lastništva glede nepremičnine – danes je dober dan za urejanje teh stvari in za jasne dogovore.

LJUBEZEN:

Ne bodite Pepelka ali Cankarjevska mama. Zasuti boste z delom in skrbmi, pa še všeč ne boste nikomur. Bodite dobrosrčna vila, kraljica ljubezni, in uživali boste v prejemanju pozornosti, čustev in daril. Če se sami do sebe ne boste obnašali s spoštovanjem, vam ga tudi drugi ne bodo izkazovali.

ZDRAVJE:

Čas je kot nalašč za plavanje. Veliko plavanja in uživanja v vodi. Kljub vsemu imejte radi svoje ledvice in mehur in nikar ne dovolite, da se mokre kopalke sušijo na vašem telesu. Če ne morete plavati goli, si po njem preoblecite kopalke. Morda je v kratkem čas za kakšen obisk pri ginekologu?

DENAR:

Po nepotrebnem boste zaskrbljeni in skopuški. Ne boste želeli dajati, želeli boste le dobivati. Ne gre tako, življenje vedno poskrbi za ravnotežje. Vedno dobimo nazaj toliko, kot znamo dati. Ne šparajte pri tem, kaj boste ponudili svojim dragim in prijateljem. Danes se držite pregovora: le najboljše je dovolj dobro za njih.

KARIERA:

Zelo dobro boste znali usklajevati nasprotja med ljudmi, jih motivirati in jim svetovati. Uspeli boste združiti zamisli, ljudi ali zadeve, ki navidezno niso združljivi.

ODNOSI STARŠI/OTROCI:

Pomirjujoče boste vplivali na morebitne napetosti med posameznimi člani družine.

PRIJATELJSTVO:

Bodite radodarni in odprtega srca in prijatelji se bodo dobro počutili ob vas ter bodo tudi v prihodnje radi prišli k vam. Ni čas za skopuštvo; preveč boste izgubili. Povabite jih na kakšen piknik, zabavo …

SPLOŠNO POČUTJE:

Če boste videli srečo le v velikih stvareh, vas bodo obletavale črnoglede misli in čustva. Morda boste celo nervozni in slabe volje. Cenite majhne stvari, saj veste, da je sreča ogrlica, na kateri so nanizana drobna zadovoljstva.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.