numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 15. 9. 2017

Občutljivi boste in stvari boste videli bolj črne kot so v resnici!

Morda boste čutili, da vas drugi ne razumejo… da je partner premalo pozoren… da je svet brezobziren do vas…. Smilili se boste sami sebi in si želeli prijateljsko ramo, da bi se potožili in malo pojokali. Nič ni narobe s tem. Solze spirajo stare usedline in težka čustva. Bolje bo za vas, če se razjokate, kot da posežete po alkoholu. Najbolje se boste počutili doma. Posvetite se domu in poskrbite za kakšno popravilo, če je potrebno. Zvečer pa si prižgite dišečo svečko in morda pobrskate med starimi pismi, fotografijami, spomini…

LJUBEZEN:

Povejte svojemu partnerju, da ga imate radi. Izlijte mu nežna čustva in romantične želje. Preživite dan ali vsaj večer samo z njim. Danes na svojega partnerja ne glejte kot na očeta ali mamo (če sta starša in imata otroke), poglejte in vidite ga kot moškega ali žensko. Privoščita si mirno večerjico v soju sveč. Pojdita sama na krajši sprehod in se izogibajta perečim temam ali reševanju težav. Obnašajte se do njega kot do čudovitega moškega, kakršen je bil takrat, ko vas je očaral. In obratno. Samski boste danes težko našli sorodno dušo, s katero bi si lahko ustvarili trajnejše razmerje.

ZDRAVJE:

To je dober dan za obisk zdravnika, pa tudi svetovalca, coacha, družinskega terapevta…

DENAR:

Verjetno boste čutili stvari težje kot so v resnici. Sploh ne boste opazili drobnih, majhnih poklonov in podarjenih stvari. Verjemite, da vam pripada denar in materialno obilje, ne obremenjujte se s skrbmi in svet bo poskrbel za vas.

KARIERA:

Uh, občutljivost vam ne prinaša nič dobrega. Bodite pazljivejši v odnosih, vsi smo namreč bolj občutljivi.

ODNOSI STARŠI/OTROCI:

Zaradi preobčutljivosti lahko naredite celo dramo. Vaši najbližji vas ne razumejo in nepredvidljive čustvene reakcije jih močno begajo.

PRIJATELJSTVO:

Sicer vam bo dobro dela družba izbranega prijatelja, vendar dan ni namenjen zabavi ali večjemu druženju. Ker boste preobčutljivi, se boste najbolje počutili v varnem udobju svojega doma. Vzemite si čas zase.

SPLOŠNO POČUTJE:

Vaše razpoloženje bo spremenljivo in precej nepredvidljivo, nihali boste iz ene skrajnosti v drugo. Pomagala vam bo meditacija, pa tudi pastelne zlato rumene, svetlo zelene in lila barve. Ker je olfaktorni zaznavni kanal (vonj) najhitreje povezan z občutki, si lahko pomagate tudi z dišečo svečko, parfumom ali z eteričnimi olji vrtnice, vijolice in jasmina.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.