numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 16. 1. 2018

Življenje je težko toliko, kolikor dovolimo svojemu egu, da naloži strah na naša ramena.

Današnji dan bo precej podoben včerajšnjemu. Kot da bi nas izza ovinka nepričakovano napadli vsi strahovi pred prihodnostjo, vse bojazni, kaj če…. (Če smo včeraj naredili predlagano vizualizacijo, bodo naši strahovi bistveno manjši). Povečano bomo videli vse, kar nam manjka. Vse, kar ne gre tako kot si želimo in kot da bi nam notranji strahovi odvzeli vse upanje, da lahko karkoli napravimo, da se stvari uredijo. Na površje bodo priplavale vse stare slabe izkušnje in z njimi vsa negativna prepričanja. Krepil se bo občutek, da smo zamudili zadnji vlak za srečno prihodnost, če prav sedaj ne naredimo nekaj odločilnega. Ne iščite rešitev, ko ste v strahu in tesnobi. Ne morete narediti ničesar, kar bi resnično dalo dobre rezultate. Raje se zamotite z napornim delom ali se pogovorite s kakšno starejšo izkušeno osebo, ki jo cenite in ji zaupate. Uspešnejši bomo na poslovnem področju. Na čustvenem področju bomo nesigurni, ljubosumni in posesivni. Prav tako tudi različne prošnje verjetno ne bodo uslišane.

LJUBEZEN:

Na čustvenem področju je to lahko naporen dan. Namesto sodelovanja s partnerjem, se lahko dom hitro sprevrže v bojno polje merjenja moči. Ker bomo notranje nesigurni in nagnjeni k pretirani zaskrbljenosti, bomo tudi ljubosumni in posesivni bolj kot običajno.

Samski – nikar se ne zapletajte z vezanimi osebami, pa naj bo seksualna privlačnost še tako močna. Če opazite, da oseba še ni prebolela prejšnje zveze in nenehno govori o njej, se raje poslovite in jo ucvrite kolikor hitro se da. Srčno upam, da ne padate več na tiste iluzorne misli, kako boste odrešili eno trpečo dušo. Raje svojo rešite pred nepotrebnim trpljenjem.

ZDRAVJE:

Stres, tesnoba, napetost, razdražljivost… vse to pušča posledice. Pazite, da vam ne zamegli razuma na cesti. Osebe, ki imate v svoji numerični kodi število 3, aktivirajte niz zaščite 71931.

DENAR:

Občutek pomanjkanja nam lahko popolnoma zapre denarnico, srce in pritok blaginje. Zaupajte življenju, ne bojte se. Nikar ne mislite, da morate imeti vse pod nadzorom. Naša inteligenca je senca zrna peska proti inteligenci, ki upravlja življenje. Raje si recite: »Ljubim življenje in življenje ljubi mene. Pripravljena sem sprejeti blagostanje in obilje vsega dobrega. Z radostjo ga pričakujem. Hvala.« Nekajkrat dnevno si izrecite te stavke tiho ali na glas in zraven umirjeno globoko zadihajte. Pustite se presenetiti posledicam.

KARIERA:

Povečana občutljivost našega ega nas lahko zapelje v nesmiselne, nepotrebne in škodljive spore ter dokazovanja. Največjo korist bomo imeli, če to nebrzdano silovito energijo usmerimo v delo. Nikar ne tuhtajte, kje vam kdo hoče škodovati in kje so vas prezrli – že čez dan ali dva boste drugače doživljali isto situacijo. Raje bistrino in prodornost uma usmerimo v delo. S pomočjo neke avtoritete ali starejše osebe lahko dobimo zelo dragocen podatek ali uvid.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Otroci kot goba vpijajo vse naše strahove in napetosti. Ne vedo, kaj se nam dogaja in si z racionalno razlago ne znajo zmanjšati lastnega negativnega notranjega pritiska zaradi tega. Čutijo pa. Če ste prišli še iz službe napeti in znervirani, raje naredite 3 obhode okrog bloka ali hiše, preden vstopite v stanovanje. Saj svoje otroke ljubite, kajne? Bolj kot boste umirjeni, nežni in zaupali življenju, manj okostnjakov bodo imeli vaši otroci po svojih kleteh.

PRIJATELJSTVO:

Energije dneva so preveč resne za zabavo in lahkotno druženje. Tudi sicer bomo preveč nezaupljivi, pa ne bo nič narobe, če ta dan posvetimo lastni družbi.

SPLOŠNO POČUTJE:

Ne dovolite, da vas strah uklešči v svoj objem. Ne dovolite mu, da na vaša ramena obesi skalo težkih misli. Če se ubadate z nekim nejasnim strahom, najprej preverite, česa natančno se v resnici bojite. Je to strah pred pomanjkanjem? Da boste ostali brez denarja, brez osnovne varnosti? Brez partnerja in brez ljubezni? Nato načrtno iščite misli, kjer bo vsaka vsaj za eno nianso bolj pozitivna od prejšnje. Npr.:

  1. Strah me je, da ne bom uspela izpeljati svojih poslovnih načrtov in ne bom imela dovolj denarja za preživetje.
  2. Že večkrat se mi je zgodilo, da kar nekaj časa nisem našla načina, kako bi nekaj izpeljala, nato pa sem nenadoma uzrla pravo rešitev.
  3. Še vedno sem našla rešitev iz svojih težav.
  4. Imam prijatelje in ljudi, ki me imajo radi in mi bodo pomagali, če jih prosim.
  5. Morda pa se je ustavilo, ker nisem našla najboljše možne poti, ki je na voljo.
  6. Morda najboljša priložnost šele pride.
  7. Konec koncev vem, da je vse, kar se mi dogaja, vedno daleč najboljše zame.
  8. Kadarkoli mi Bog daje darila, mi jih daje vedno v obliki problemov. Ko rešim problem, dobim darilo. In situacija je kasneje vedno bistveno boljša kot pred problemom.
  9. Komaj čakam na darilo, ki prihaja. Življenje je res polno čudežev.

Umirili se boste in pokazale se vam bodo nove priložnosti.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.