numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 16.10. 2017

Vaš dan bo toliko dober, kolikor boste znali biti optimistični.

To je delovni dan. Izkoristite ga, da dokončate vse tisto, kar bi že zdavnaj morali, pa še niste. Ker je koda današnjega dne koda konca, poskrbite, da se končajo stvari, katere bi radi videli končane. Kajti ta energija konca se mora nekam usmeriti, zato jo raje usmerite vi, kot da se sama nekam obrne. Lahko se namreč konča kakšen odnos, zveza, razmerje, ki ga ne želimo končati. Zato se zaženite v delo. V študij. In to energijo uporabite tako, da vam koristi. Pospravite stanovanje, predale, omare, končajte s stvarmi, ki vam ne koristijo več. In tam naredite konec.

LJUBEZEN:

Marsikdo dolgo časa vztraja v nezadovoljujočem odnosu, ki ničesar ne daje. Ter vztraja in upa, da se bo partner spremenil. Ne bo se. Verjemite; le redki se spremenijo. Lahko pa danes zberete svojo moč in končno prekinete odnos, ki vas izčrpava. Ne bojte se. S srčnostjo in neustrašnostjo boste premagali vse ovire.

ZDRAVJE:

Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, je najpomembnejša pozitivna naravnanost. Vaš optimizem dela čudeže. Ostanite pozitivno naravnani.

DENAR:

To ni dan za hiter zaslužek, pa tudi ne za prodajo. Le z vztrajnim in premišljenim delom boste dosegli uspeh in blagostanje. Prav tako je skoraj nesmiselno prositi za kakšno pomoč. Večinoma bodo ljudje imeli na jeziku besedo ne.

KARIERA:

Največjo korist boste imeli od tega, če se boste organizirali in zagrabili za delo. Vaša okolica in nadrejeni bodo opazili vaš trud in ga cenili. Če ste samostojni podjetnik, boste s svojo vestnostjo pridobili ugled in priznanje.

STARŠI/OTROCI:

V odnosih boste dajali poudarek redu in harmoniji, zato boste pomirjujoče delovali na svoje najdražje.

PRIJATELJSTVO:

Pomirjujoče boste vplivali na svoje prijatelje, le za kakšne prošnje ne boste najbolj odprti.

SPLOŠNO POČUTJE:

Svoj nemir boste najbolje obvladovali, če si jasno organizirate delo in dejavnosti. Naredite nekaj zase, začnite s kakšno dieto (naredite konec slabim prehranjevalnim navadam), pojdite na jogo ali začnite telovaditi…

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.