numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 16. 11. 2017

Tudi nezadovoljujoča poslovna sodelovanja ali dogovore lahko pozdravite, le izogibajte se vzkipljivosti!

Dan je odličen za poslovna srečanja, poslovne dogovore in sodelovanja. Podjetniki, izkoristite ta dan. Marsikateri dogovor, idejo ali projekt boste uspeli postaviti na nova, bolj zdrava izhodišča. Če se želite dogovoriti za nove pogoje dela, podajte predloge, bodite aktivni. Energije dneva vam stojijo ob strani. Zdravilne energije dneva se usmerjajo predvsem na poslovno področje. Le prepirom se izognite. Dober pogajalec je močan v sebi, grobost ali žalitve v besedah pa to moč manjšajo. Bodite prijazni, vendar odločni pri tem, kar želite in nepopustljivi pri pomembnih stvareh, vendar brez nestrpnosti.

LJUBEZEN:

Včasih hočemo na silo uveljaviti svojo voljo in doseči, da se nam partner in svet prilagodi. Danes ni dan, ko bi to delovalo. Če hočemo nekaj izboljšati, moramo predvsem pogledati in videti, kaj čuti in doživlja oseba na drugi strani. S prijaznostjo in ljubečo pozornostjo boste dosegli več kot s silo. Nestrpnost in vzkipljivost vas bosta kvečjemu odpeljala v konflikt. Trmasto vztrajanje pri svojem prav kaže na pomanjkanje spoštovanja in ljubezni. Začnite dan z izražanjem drobnih pozornosti: pripravite slasten zajtrk zase in partnerja, stisnite svež sadni sok, uporabite lep servis… Vzemite si čas za osebo, s katero živite. Past tega dne je prevelika nestrpnost, gospodovalnost, posesivnost ter ljubosumje. Samski imate dobre možnosti za vroča srečanja in čutne užitke. Hkrati pa boste hitreje spregledali laži, sedenje na dveh stolih in tiste, ki bi le poletavali s cveta na cvet. Nezvestoba je lahko odkrita.

ZDRAVJE:

Če imate kakršnekoli težave z zdravjem, je to odlični dan, ko se lahko poslužite tudi kakšne alternativne pomoči. Prav tako je to odlični dan za obisk pri svetovalcu, terapevtu, coachu… hitreje boste prepoznavali skrite motive in vzorce ter jih lažje prestopili. Nekako intuitivno boste izbirali tisto, kar vam bo koristilo. Vaša prepričanja se danes še hitreje manifestirajo, zato to izkoristite za zdravljenje.

DENAR:

Verjetno vam bodo danes težje prodali mačka v žaklju. Dobro boste preverili zadeve, bolj odločno se boste pogajali, zato je tak dan dober dan za nakup kakšne nepremičnine. Vendar ne novogradnje, saj lahko spregledate nekakšno skrito napako. Boljše rezultate vam bo dal nakup starih stvari, ki potrebujejo zdravljenje in obnovo.

KARIERA:

Morda boste prezaposleni in preobremenjeni. Ter po nepotrebnem preveč zaskrbljeni. Čeprav boste verjetno učinkoviti pri delu, pa lahko veliko izgubite zaradi nestrpnosti ter fanatičnega vztrajanja pri svojem stališču. Večji uspeh boste dosegli z razumevanjem drugih ter s sodelovanjem kot z močjo inteligence.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Uh, nikar ne bodite preveč vzkipljivi. Ni pomembno le to, kaj naredimo in damo otrokom. Precej bolj je pomembno, kako to naredimo in na kakšen način jim to damo. Premislite – s kom bi šli raje na večerjo: bi raje sedli za mizo polno dobrot, kjer so do vas nestrpni, kritični in vzkipljivi, ali bi raje povečerjali manj slastno jed, vendar v družbi nežne, prijazne in spodbudne osebe? Ljudje si veliko bolj zapomnimo, kako se ob nekom počutimo kot to, kaj smo dobili (če ni to ravno enkratni sanjski dobitek; pa še takrat nam je pomemben odnos). Starši, predvsem zelo skrbni starši se tega premalo zavedamo. Mislimo, da nas morajo imeti otroci radi, ker se pač tako trudimo. In smo kasneje grozno presenečeni in razočarani, ko ugotovimo, da ne želijo biti z nami. Odnosi se gradijo vsaki dan z navidezno majhnimi stvarmi.

PRIJATELJSTVO:

Prijateljstvo ne preživi na bojnem polju moči, kjer se tekmuje, kdo je pametnejši. Želite imeti vedno prav ali želite, da vas imajo radi?

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma se bomo počutili delovno obremenjene, kot da je vse na naših ramenih. Nikar ne bodite cinični in nestrpni. Lažje vam bo, če ne boste sodili in obsojali.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.