numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 16.2.2018

Iz gnilih vrtnin ne moremo narediti zdravega obroka. Šele, ko pozdravimo preteklost, si lahko skreiramo zdravo prihodnost.

Dan je idealen za meditacijo, nego telesa in duha, duše in zdravljenje starih ran. Danes ni pametno sklepati poslov ali se dogovarjati za materialne zadeve. Bolje bomo naredili, če gremo na kakšen tečaj intuitivnega slikanja, oblikovanja gline, restavriranja starih predmetov, tečaj petja ali plesa. Danes želi naša duša zaplesati in če ji to omogočimo, se bomo notranje uravnotežili in najbolje počutili. Ali pa preživimo par uric v kakšnem wellnessu ali na masaži.

Ker je današnji dan idealen za zdravljenje starih ran iz otroštva, podajam na koncu sestavka eno tehniko, s katero lahko vsaj delno pozdravite stare rane in transformirate negativne občutke, ki vas še danes vlečejo nazaj. Posebno še, če se vam je od včeraj dvignilo kaj mračnega in razdražljivega.


LJUBEZEN:

Bolj bomo občutljivi, senzibilni, željni čustvene bližine in nežnih čustev, pa je to idealni dan za romantiko in izražanje nežnosti. Povejte partnerju, kaj vam ugaja v vajinem razmerju. Kaj cenite in kaj vas osrečuje. To nas zbližuje in harmonizira odnose. Ne kritizirajte. Morda boste začeli razmišljati o družini ali o novem članu. Možno je rojstvo dolgo pričakovanega otroka.

ZDRAVJE:

Ko svoje srce in dušo očistimo nakopičenih negativnih čustev, se tudi telo hitreje celi in zdravi. Pogosto prav takšno notranje čiščenje omogoča popolno ozdravitev, ne glede na težave in dolgotrajnost zdravljenja. Odsvetujem alkohol in ostale opojne substance.

DENAR:

Če bomo prisluhnili svoji intuiciji, bomo jasno čutili, kaj bo dalo dobre rezultate in kaj ne. Lahko pa nepričakovano dobimo kakšno dobro novico, darilo… manj kot bomo razmišljali o denarju, bolj radodaren bo dan do nas.

KARIERA:

Morda ne bomo najbolj efektivni pri dogovorih in sklepanju poslov, tudi ne najbolj jasni v besedah, bomo pa bolj senzibilni in bolj jasno bomo videli celotno sliko. Naša dušna ustvarjalnost je namreč v polnem razcvetu. Če prisluhnemo intuiciji, lahko uspešno povežemo tako poslovno kot osebno življenje. Najboljše rezultate bo dalo skupinsko delo ali celo sodelovanje z ljubljeno osebo in družinskimi člani.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Marsikateri odnos se izjemno izboljša že s tem, ko nehamo gledati kritično na vsako besedo in dejanje. Če bi dajali starši več pozornosti temu, kaj otrok doživlja in čuti ter manj temu, kaj drugi mislijo o njegovem vedenju, bi bili mnogi odrasli bolj pogumni, bolj ustvarjalni in bolj srečni. In odnosi med starši in odraslimi otroci bi bili pristnejši.

PRIJATELJSTVO:

Bolj jasno bomo zaznavali želje, radost in bolečino drugih. Bolj bomo čuteči in sočutni. Ja, danes imajo naše besede moč zdravljenja.

SPLOŠNO POČUTJE:

Pogosto ne upamo storiti željenega koraka, ker nas kar nekaj vleče nazaj. Ne vemo, kaj to je, le občutek je neprijeten, stiska nas in povzroča tesnobo. Ne vemo, kakšno zvezo imata oče ali mama z našimi sedanjimi načrti, čutimo pa, da bi bilo naše življenje boljše, če bi bila starša drugačna. Mnogi odrasli so polni prikritega sovraštva do staršev. In se zaradi tega še slabše počutijo. Ker vemo, da to ni prav. Ker tako spet dokazujemo, da smo slabi in grdi. Kar itak mislimo na neki nezavedni ravni in se zato slabo počutimo.

Sovraštvo je čustvo kot katerokoli drugo. Če pride in gre, je ok. Zastrupi nam življenje, kadar pride in ostane. In prav vseeno je ali se sovraštva zavedamo ali ne. Zasovražimo tiste, ki smo jih ljubili. Tujce, ki gredo mimo nas, redkokdaj sovražimo, čeprav nam rečejo kakšno neprijazno besedo. Lahko smo jezni, toda jih ne sovražimo. Otroci brezpogojno ljubimo starše. In od njih smo odvisni na milost in nemilost. Z odprtim srcem jih sprejemamo in pričakujemo njihovo ljubezen. Saj jih vendar ljubimo. In ko dan za dnem dobivamo nestrpnost v besedah in dejanjih, nenehno kritiziranje, vpitje, grožnje ali celo udarce… psihično, fizično in duhovno nasilje… ko nikoli nismo dovolj dobri, je sovraštvo najbolj normalno čustvo. Nenormalno postane, ker ga ne moremo sprejeti in zato ne predelati. Zato ga v najbolj čudnih oblikah vlačimo s seboj skozi življenje. Vsi vemo, da je sovraštvo slabo čustvo. Toda, če ga nočete videti, še ne pomeni, da ga ne čutite. Še bolj vas obvladuje, če ga potlačite. Če si ne morete privoščiti pomoči izkušenega terapevta, si lahko precej pomagate sami.

Vzemite debelo blazino, ki jo boste vrgli stran. Pojdite na varen prostor, kjer boste sami in boste lahko tudi glasno govorili. Predstavljajte si, da je blazina vaš oče ali mama. Dajte si dovoljenje, da ste lahko sovražni, prostaški, grdi. Nato povejte vse, kar vam pade na jezik (ni važno ali se je res zgodilo ali ne, samo čustva izlijte), z najbolj grdimi besedami, brez cenzure… kar bi najraje zabrusili mami ali očetu, če bi si upali… Upajte si! Blazina je vaš oče ali mama. Lahko spljuvate blazino, jo zboksate ali zbrcate, žalite, polulajte se na njo…Povejte in izkričite vse neizrečene besede, dokler ne boste utrujeni. In ko boste že prav fizično utrujeni, stopnjujte udarce in besede. Ko res ne boste več zmogli, sedite na oddaljeni stol in od daleč poglejte to blazino kot očeta ali mamo.

Skočite za kratek hip v njuno kožo. Kaj čutite? Kaj sta s svojimi besedami in vedenjem želela doseči? Je kaj od tega tudi dobro? Vam je kaj koristilo? Če bi bili za en sam trenutek angel, kaj bi podarili svoji mami ali očetu v času, ko ste bili še otrok? Kaj bi potrebovala, da bi lahko bila do vas bolj sprejemajoča in ljubeča? Morda pogum? ljubezen do same sebe? Zaupanje v življenje in Boga? Predstavljajte si žarek, ki v trenutku razsvetli mamo ali očeta in vas v tistem času (svetite kot prižgana žarnica). In ta žarek prinaša novo prepričanje v srce starša. Morda prepričanje kot je: »Ne skrbi, vse bo še dobro.« Kakšno bi bilo vedenje vašega očeta ali mame do vas, če bi imela to prepričanje?

Opazujte, kako ta žarek osvetljuje celotno vašo preteklost, vse do sedanjosti. In vidite, kako osvetljuje vašo prihodnost. S prepričanjem: »Ne skrbi, vse bo še dobro.« Spoznajte, kako so vas izkušnje utrdile. Preživeli ste, navkljub vsemu. Morda ste zato postali bolj borbeni, bolj vztrajni, bolj domiselni, bolj jasno zaznavate okoliščine…. Opazujte, kako je vaša sedanjost in prihodnost lažja, ko ste odložili breme. Poglejte blazino in vidite to, kar je: blazina, napolnjena z negativnimi čustvi. Tega res ne potrebujete v svojem domu, kajne? Vrzite jo v kanto. In ko zapirate pokrov kante, zaprete poglavje jeze in sovraštva. Čisti ste, kot pravkar izpraznjena in pomita skodelica. Da lahko nalovite sveže zlate žarke obilja in dobrih priložnosti. Zaradi te vaje niste nič slabši, starši ne vedo nič o tem (kar ne veš, te ne boli), pravzaprav ste bolj spravljeni sami s seboj in pomirjeni.

Če vam takšni in podobni načini dela na sebi ugajajo, se mi pridružite v programu NLP Praktik. Pridobili boste znanje in orodja za transformacijo neželjenih misli, čustev in vedenj.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.