numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 16.3.2018

Strah, grenkoba, žalost, sram… to so škarje, ki režejo krila naši duši.

Dan, namenjen čiščenju starih ran in zdravljenju notranjih delov. Vse ostalo je danes drugotnega in prostranskega pomena. Če hočemo zdravo prihodnost, je potrebno očistiti omejujoča prepričanja in stare rane iz preteklosti. Brez tega ne moremo doseči ničesar pomembnega, pa tudi preboja ne. Obiščite dobrega družinskega terapevta, svetovalca ali coucha. Soočite se s tem, kar vas vleče nazaj. Danes je naš najboljši pomočnik intuicija. Prisluhnimo ji. Danes imamo lahko celo preroške sanje ali doživimo nepričakovano malo razsvetljenje.


LJUBEZEN:

Težko bomo prenašali kakršenkoli način omejevanja ali zatiranja. Ne sprejemajte nobenih pomembnih odločitev v zvezi s partnerstvom; ne za in ne proti. Čeprav ste morda v zvezi, v kateri niste srečni in zadovoljni, je ta oseba trenutno najbolj pravi partner za vas. Da! Vedno imamo pravega partnerja. Odnos, v katerem smo in občutki, ki jih v zvezi s tem imamo, je popoln prikaz našega notranjega stanja. Mislimo, da izbiramo partnerja s srcem in z ljubeznijo. V resnici naše stare nezaceljene rane izbirajo partnerja, ki nam bo omogočil enake okoliščine kot so bile takrat, ko se je naša duša poškodovala. Zato, da lahko sedaj, ko je bolj modra, to razreši. Zato ne odhajajte preden ne pozdravite sebe. Tudi, če boste zaprli ta vrata, boste nezavedno odprli vrata podobni izkušnji. Vložite nekaj časa, denarja in energije za obiske pri dobrem terapevtu in vaša naslednja izbira bo drugačna. Čas je za zdravljenje duše.

ZDRAVJE:

Telo nam bo dajalo jasna sporočila in signale, kaj potrebuje in kaj želi. Če se bomo naredili gluhi, ne bomo le zboleli, ne bomo le bolni, ampak smo tudi neumni.

DENAR:

Energije dneva ne spodbujajo veliko ukvarjanja s financami. Sicer pa je tudi naše finančno stanje odraz prepričanj, kaj nam pripada, kaj nam je dovoljeno, koliko smo vredni… Če teh prepričanj ne spremenimo, lahko zadenemo Jack pot dobitek, pa bomo čez eno leto na popolnoma enaki finančni ravni ali še na slabši.

KARIERA:

Na svoje podjetje ali službo lahko pogledate tudi tako:
1. Sebe in svoje podjetje si predstavljajte kot katerokoli žival.
2. Opazujte, kako se žival obnaša in kakšen je odnos okolice do nje (je na varnem ali nevarnem terenu?)
3. Kakšen je odnos med njo in ostalimi živalmi?
4. Kakšno je razmerje med njimi in kako se vi kot žival počutite?

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Nikar ne prenašajmo na svoje otroke lastnih neizživetih sanj, želja in svojih strahov. Niso se rodili zato, da živijo naše sanje in naše življenje. In mi se nismo rodili zato, da živimo življenje svojih staršev. Kdo ste? Kaj je res vaše?

PRIJATELJSTVO:

Nekatera prijateljstva bodo šla skozi rešeto. Prav je, da odpadejo ljudje, ki kot energetske pijavke visijo na nas in se hranijo z našo pozornostjo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Ker med seboj delujeta dve nasprotujoči števili, bodo mnogi pod precejšnjim pritiskom in nihajočega razpoloženja. Želeli bomo nekaj storiti, pa se bodo stvari ustavljale. Težko bomo prenašali omejevanje svobode in najraje bi pobegnili na odmaknjeni otok. Naredimo danes ta pobeg, toda na spiritualni in duševni ravni. Odmaknimo se v varni kotiček (najbolje nekam k vodi) in pobrskajmo po svoji duši. Ker imamo danes izjemno jasen stik s svojo intuicijo, vam predlagam naslednjo vajo:
Vaja je namenjena razvijanju intuicije, tako da vsakdanje reči doživljamo na preneseni, metaforični način. (Najboljši učinek boste dosegli, če boste vsako točko opravili do konca, ne da bi pogledali navodila v naslednji točki).
1. V umirjenem in sproščenem stanju pogledamo naokrog po prostoru, kjer se nahajamo in dovolimo, da tri reči pritegnejo našo pozornost. Zapišemo jih po vrsti, kot so nam padle v oči, npr: miza, slika, radirka.

2. Katere so prve misli, ki se nam porodijo ob pogledu na prvi predmet? Katere lastnosti temu predmetu pripisujemo, kaj nam sporoča?
Kaj nam sporoča druga izbrana stvar? Katere lastnosti ji pripisujemo?
Katere ideje nam prebuja tretja stvar?
3. Prva stvar nas spomni na tisto, kar v tem trenutku potrebujemo več v svojem življenju.
Druga stvar nas spomni na nekaj, kar je potrebno, da nehamo početi.
Tretja nas spominja na nekaj novega, kar bi morali zdaj vnesti v svoje življenje.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.