numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 16.5.2018

Prava modrost, ki nam oblikuje življenje, je izbira med tem, kdaj tvegati in kdaj je potrebno biti previden!

Števili, ki oblikujeta današnji dan, se načeloma čisto dobro razumeta in pripravljata podlago za temeljite spremembe v življenju, vendar v tem mesecu se pokaže bolj njuna razdiralna plat. Ker kljub vsemu spodbujata nagnjenost k večjim in temeljitejšim spremembam, svetujem previdnost čez celotni dan. Morda je najbolj smiselno začeti dan z namero: »Dogajajo se mi same pozitivne in prijetne stvari, ki mi koristijo in pomagajo. Vse, karkoli se mi dogaja, je zame najboljša izbira!«


LJUBEZEN:

Morda pride do odkritja skritega razmerja in nezvestobe. Kdor obrekuje svojega partnerja, s tem najbolj kaže svoj slab okus in pomanjkanje inteligence.
Samski – verjetno vas bo vleklo v družbo. Ne odločajte se danes, komu boste podarili srce.

ZDRAVJE:

Svetujem umiritev, meditacijo, ples…

DENAR:

Nekaj previdnosti ne bo odveč.

KARIERA:

Morda boste hoteli početi več stvari hkrati. Pazite, da ne pošljete meila napačni osebi ali poveste stvari, ki niso za vsa ušesa. Bodite previdni pri novih stvareh, o katerih nimate še nobene izkušnje. Današnji dan ni za tveganje. Možne so tudi motnje za računalniki in ostalimi telekomunikacijami.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dan je odličen za obisk gledališke ali lutkovne predstave, impro teatra, pa tudi plesnih vaj. Ugriznite se v jezik, preden zaupno skrivnost svojega otroka izblebetate prijateljici.

PRIJATELJSTVO:

Ne izdajajte skrivnosti svojih prijateljev. Izgubili boste mnogo več kot zgolj njihovo zaupanje. Danes tudi ni dan, ki bi spodbujal našo zaupljivost. Zaupajte le tisto, kar upate javno objaviti na FB.

SPLOŠNO POČUTJE:

Dan je lahko čisto prijeten in umirjen, vendar lahko najmanjša napetost sproži velik izbruh in lom. Ugriznite se v jezik. Danes bi se bilo modro zavezati molku. To velja predvsem za osebe, ki imajo v svoji osebni numerični kodi število 3 in 8.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.