numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 16.7.2018

Ljubezen je resnično najmočnejša sila. Z njo lahko pozdravimo še tako globoke rane in še tako velike bolečine.

Energija tega dne v svoji biti prinaša sposobnost zdravljenja, urejanja zadev in ponovnega postavljanja v red in harmonijo. To je odličen dan tako za obisk pri zdravniku kot pri odvetniku. Za urejanje tako pri frizerju kot obrazcev na upravni enoti. Ko razmislimo kaj potrebujemo ter se tega lotimo z vztrajnostjo in premišljenim načrtom, lahko spravimo v red stvari na poslovnem področju, pri denarju, zdravju ali v odnosih.


LJUBEZEN:

Nežnost in romantika, ljubeča skrb za partnerja – s tem lahko pozdravite tudi kakšne razpoke, ki so morda nastale v vajinem odnosu. Dobrodejno deluje tudi medsebojna masaža.
Samski – danes je vaš adut nežnost. Saj veste: tudi preveč ognja ni vedno dobra reč.

ZDRAVJE:

To je odličen dan za obisk pri zdravniku in zdravljenje. Tudi za tretma pri bioenergetiku ali pa si privoščimo glineno oblogo.

DENAR:

Sreča in izobilje sta na poti k nam. Tistim, ki imate v svoji časovni kodi še števili 6 in 8, pa lahko resnično nekaj pade z neba.

KARIERA:

Vztrajnost in potrpežljivo natančno delo bo dalo dobre rezultate. Morda še pred koncem dneva doživite nek uspeh, napredovanje ali le dobre novice.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pogosto izražamo svojo ljubezen z zaskrbljenostjo. Na žalost s takšnim načinom sprožamo le tesnobo v otrocih. Bolje jih bomo usposobili za življenje, če jim izražamo več zaupanja kot skrbi in več nežnosti kot nasvetov.

PRIJATELJSTVO:

Pozdravimo lahko tudi kakšen odnos. Če to seveda želimo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma bo to ugoden, prijeten dan z veliko dozo optimizma. Le trojkice previdno pri hipnih odločitvah.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.