numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 16. 8. 2017

Pričakujte vse najboljše, ne glede na okoliščine, v katerih se nahajate in bogato boste poplačani!

Danes je dan za zdravljenje notranjega otroka oz. nekaterih notranjih vidikov sebe. Kako to storiti? Preprosto – dajte si pozornost in se v mislih igrajte sami s seboj. Predstavljajte si, da je znotraj vašega telesa votlina, v kateri prebiva vaš mali otrok. Vaše večno svetleče bitje. Počasi in z ljubeznijo se mu približujte. Ta otrok je bil pogosto ranjen in morda se boji. Nežno mu prigovarjajte: »Rada te imam. Žal mi je za vse bolečine, ki si jih doživela. Prosim te, oprosti mi. Hvala, ker si vedno z menoj. Ljubim te.« In tako mu govorite še in še. Prosite ga, če ga smete pobožati. Pobožajte ga in mu neprestano govorite besede ljubezni. Nato ga objemite in mu povejte, da nikoli več ne boste dovolili, da ga kdorkoli prizadene. Večkrat na dan se spomnite, da je v vaših prsih, da prebiva v vašem srcu in mu pošljite ljubečo misel.

LJUBEZEN:

Prepričanje, da ljubezen vedno zmaga, vas bo bogato nagradilo.

ZDRAVJE:

Bodite potrpežljivi in zaupajte. Vse je ok. Vaše telo ima neverjetno sposobnost samozdravljenja, ki se z ljubeznijo do sebe še stopnjuje.

DENAR:

Verjemite, da vam pripada denar in materialno obilje, ne obremenjujte se s skrbmi in svet bo poskrbel za vas. Medtem ko hodite, si v mislih izrečite: »Ljubim denar in denar ljubi mene. Rad me razvaja in me prijetno obdaruje. Moj svet skrbi zame. Vedno dobim pravi čas vse, kar potrebujem in kar je dobro zame.«

KARIERA:

Največjo korist vam bo prinesel veder duh in prepričanje, da se svet spreminja na bolje. Samo vprašanje časa je, kdaj se bodo vaše misli odslikale v vašem življenju. Ne sklepajte dogovorov z nadrejenimi. Najprej sklenite dogovor sami s seboj in verjemite, da lahko izboljšate svojo situacijo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda vas vaši najbližji ne bodo razumeli. Namesto, da ste užaljeni in prizadeti, raje pomislite, da vas preprosto ne razumejo. To ne pomeni, da so nesramni ali brezbrižni. Kaj, ko bi jim jasno povedali, kaj pravzaprav želite? Za vse bo mnogo lažje. Ne zapirajte se sami vase in ne pričakujte, da bodo brali vaše misli. Takšno pričakovanje je pravzaprav zelo zanimiva oblika čisto navadnega čustvenega vampirizma.

PRIJATELJSTVO:

Bolj boste tihi, umirjeni in vase zaprti, zato boste uganka tudi za svoje prijatelje. Umikali se boste hrupnim družbam in površnim stikom, bolj vas bodo privlačili poduhovljeni ljudje. Pridobivate pravo modrost!

SPLOŠNO POČUTJE:

Kljub razočaranju ne boste izgubili svojih idealov ter optimizma. Vaše prepričanje, da na koncu dobro vedno premaga zlo, se vam bo bogato obrestovalo. Danes je dan za pozitivne afirmacije in za meditacijo. Vzemite si ta čas zase in bogato se vam bo obrestovalo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.