numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 16. 9. 2017

Posvetite se sebi, ste kot školjka, ki lošči svoj biser!

Občutljivost se bo nadaljevala, zato se morda raje umaknite v varno zavetje doma. Zelo burno boste odreagirali na besede in stvari, ki bi vas v drugačnih okoliščinah pustile čisto hladne. Predvsem tisti, ki imate v svoji osebni numerični kodi število 5 boste imeli občutek, da se vam vse podira. Oh, saj veste, da se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha. Počakajte malo, da se glave ohladijo.

LJUBEZEN:

Ne dlakocepite in ne vlecite iz predalov spomina starih besed, ki so vas nekoč prizadele. Ne pogrevajte starih zamer, napak in spodrsljajev. Razpoka med vama se bo le še poglobila. Usmerite se raje v vse tiste drobne stvari, ki vajin odnos ohranjajo. Najbolje bosta storila, če drug drugega obsipata s komplimenti. Povejte partnerju, zakaj ga imate radi. Zakaj ste radi z njim in kaj vse je dobrega v vajinem odnosu. Kaj vse cenite pri njem…. Samski boste imeli več sreče pri novem prijateljstvu kot pri partnerstvu. Preveč boste občutljivi in težki.

ZDRAVJE:

To je dober dan za obisk zdravnika, pa tudi svetovalca, coacha, družinskega terapevta… Lahko vas zagrabi kakšen prehlad, pa tudi mehur bo bolj občutljiv.

DENAR:

Tudi, če se bo na finančnem področju kaj zalomilo, ne obupujte. Premagali boste težave in začeli znova.

KARIERA:

Prisluhnite svoji intuiciji in povejte kaj mislite, vendar se vzdržite preveč burnega reagiranja. Tudi drugi so bolj čustveno vznemirjeni in nestabilni.

ODNOSI STARŠI/OTROCI:

Danes ni dan za tekmovanja in skupinske športe. Nič ni narobe, če je kakšen dan bolj individualno obarvan in se vsak ukvarja s svojimi stvarmi.

PRIJATELJSTVO:

Bolj boste tihi, umirjeni in vase zaprti. Nikar ne hodite v večje družbe ali zabave. Ker boste preobčutljivi, se boste najbolje počutili v varnem udobju svojega doma. Potrebujete samoto in mir.

SPLOŠNO POČUTJE:

Najbolje se boste počutili, če se potegnete nekoliko vase, se odmaknete v samoto in mir. Prižgite si dišečo svečko. Meditacija vas bo umirila, blagodejno bodo vplivale na vas tudi pastelne zlato rumene, svetlo zelene in lila barve.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.