numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 17. 1. 2018

Včasih najlažje nekaj najdemo, ko nehamo iskati.

Energije dneva podpirajo poslovni uspeh, dobitke in preboj. Verjetno bomo nekoliko lažje zadihali kljub prazni luni ki, bo v nas še vedno vzbujala nemir in tesnobo. Ker pa ne bomo več toliko obremenjeni s strahom, bomo to močno materialno energijo lažje usmerili v delovanje. Danes lahko naredimo preboj ali vsaj konkretni korak naprej v smeri uresničevanja naših ciljev. Z večjim upanjem in entuziazmom se bomo lotili novih ciljev, bolj bomo pripravljeni prisluhniti drugim ter sodelovati z njimi. Ne bomo več tako ukočeni, zato bomo lažje sprejemali nove, morda celo nekoliko bolj nenavadne ideje. Čutili bomo, da se pred nami odpirajo nove poti in nove možnosti. To je odličen dan za sestanke in poslovna dogovarjanja, kot tudi za nastope in prezentacije. Poudarek je na sodelovanju. Lahko podpišete novo poslovno pogodbo ali pogodbo za novo službo. Jasneje boste razmišljali, zato je to odličen dan za intelektualna dela.

LJUBEZEN:

Ker na današnji dan vplivata dve materialni števili, bomo razmišljali bolj v teh materialnih smereh in bomo večinoma manj pripravljeni na nežne izraze ljubezni. Pomembno nam bo, kaj menijo o nas in naših idejah drugi, pa bomo bolj družabni. Samski le pojdite danes v družbo. Bolj bomo dojemljivi za različne užitke in uživanja. Iz prijateljstva se lahko kasneje razvije čisto resna zveza. Je pa to odlični dan za sklenitev zakonske zveze in poroko.

ZDRAVJE:

Priporočam bioresonanco, reiki ter različne metode energetskega zdravljenja. Ste vedeli, da se lahko s pomočjo NLP prijemov znebite tudi najrazličnejših alergij? Protialergijska NLP tehnika je izjemno učinkovita. V 80% je popoln uspeh že po enem pogovoru, v 15 % se simptomi zmanjšajo, v 5% pa nisem uspešna. Toda dobro je vedeti, da nam ni potrebno vse življenje trpeti alergijskih napadov ali jemati tablete, kajne?

DENAR:

Morda dobimo danes kakšno dobro novico, povišico ali kakšno darilo. Vsekakor je blagostanje na poti k nam.

KARIERA:

Obrnite se na kakšnega sodelavca, sodelovanje in timsko delo bo dalo danes dobre rezultate. Ljudje bomo večinoma bolj odprti in pripravljeni razmišljati tudi o nalogah, ki niso izključno le v naši pristojnosti. Raje bomo pomagali in drugi nam bodo raje prisluhnili. Dober dan za timske naloge.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Tudi z otroki lahko začnete neko novo skupno dejavnost. Morda se vpišete na jogijske treninge, v šahovski krožek ali na tečaj tujega jezika. Morda v plesno šolo ali pa zvečer odigrate igrico Jaz sem. Veste, kako zabavno bo, ko boste z otrokom začeli novo aktivnost.

PRIJATELJSTVO:

Po napetih dneh se bomo prav radi sprostili v prijetni družbi. Morda srečamo starega znanca ali znanko in ponovno navežemo stik s prijatelji, ki jih že dolgo nismo videli. Dan je kot nalašč za vpis v kakšen klub.

SPLOŠNO POČUTJE:

Lažje bomo zadihali in bolj bomo optimistični. Lažje bomo stopili korak ven iz cone udobja.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.