numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 17.10. 2017

Kontroliranje okoliščin in togost v razmišljanju je posledica strahov, ne moči! Prava moč se kaže v nežnosti in ne potrebuje kritike in ostrine.

Morda bomo danes pretirano kritični in nestrpni do tistih, za katere mislimo, da so manj sposobni. Težko bomo prenašali brezdelje, prazne izgovore in mlatenje prazne slame. Hitreje bomo razmišljali in analizirali. Bolj bomo togi in manj pripravljeni na sprejemanje drugačnosti. Moj prav je edini prav! Težava je le v tem, da bomo to miselnost imeli vsi. Dan je naklonjen delu, intelektualnim aktivnostim, manj pa prošnjam in zabavi.

LJUBEZEN:

Težje se bomo sprostili in potrebovali bomo popoln občutek varnosti in zaupanja, da se bomo lahko iz glave spustili v srce. Bolj bomo ljubosumni in morda preveč siloviti. Z vso strastjo bomo zahtevali odgovor, kaj partner misli ali čuti ali želi. Takšna čustvena teža lahko deluje kot hurikan in povzroči več škode kot koristi. Partnerstvo boste ohranili, če boste delovali kot sapica, ne kot orkan. Ne bodite zmeraj glavni, dajte prostor tudi partnerju, da izrazi sebe in svojo moč.

ZDRAVJE:

Naše telo je morda najboljši prikaz brezpogojne ljubezni. Služi nam, ne glede na to, kako se obnašamo do njega. Vendar potrebuje našo pozornost, pomoč in nego. Kadar dajemo v življenju prednost predvsem intelektu, se srce duši, dokler ne zboli. Nežnost in izražanje ljubezni do sebe in drugih ozdravi tudi srce.

DENAR:

Investirajte le v preverjene posle in se izogibajte pravnih sporov. Zaprte roke boste; tako vi kot drugi. Težko boste kaj dali in prav tako težko dobili. To ni dober dan za prošnje ali prodajo.

KARIERA:

To je dan za zbiranje podatkov ter logično razmišljanje, za organiziranje. Nagnjeni boste k večji besedni napadalnosti, zato previdno. Večji uspeh boste dosegli z razumevanjem drugih ter s sodelovanjem kot z močjo inteligence. V neprijetni situaciji se vprašajte, kaj želite: dokazati, da imate vi prav ali skleniti sporazum in imeti dobro sodelovanje?

STARŠI/OTROCI:

Na dan bo prišla vsa vaša skrbnost. Ter zahtevnost in nepopustljivost. Pomislite, kaj ste vi najbolj potrebovali, ko ste bili majhni ali nemočni? So bila to res stroga pravila in nepopustljive zahteve? Nič ne bo narobe, če boste nekoliko manj skrbni, zato pa toliko bolj nežni in razumevajoči.

PRIJATELJSTVO:

Prijateljstvo ne preživi na bojnem polju moči, kjer se tekmuje, kdo je pametnejši. Želite imeti vedno prav ali želite, da vas imajo radi?

SPLOŠNO POČUTJE:

Pomanjkanje samozaupanja nas lahko dela preveč toge in hladne. Pametovanje nas pušča osamljene. Iščite dobre strani v ljudeh. Nikar ne bodite cinični in nestrpni. Lažje vam bo, če ne boste sodili in obsojali.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.