numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 17. 11. 2017

Zaupajte sebi in življenju in bodite drzni! Spremlja vas sreča.

Dan je odličen predvsem na poslovnem področju. Za podpis poslovnih in materialnih pogodb. Še dolgo časa vam bodo prinašale koristi. Za odprtje podjetja, začetek novega poslovanja. Svojemu podjetju boste omogočili dober start. Za nov projekt, nov prodor na tuji trg , novo odprt račun… Lotite se projektov, o katerih razmišljate, bodite drzni. Oddajte vloge ali startajte s procesi, ki jih načrtujete. Na svoji strani imate res ugodne vibracije dneva, ki vplivajo na uspeh, moč, izobilje in dolgotrajnost. To je tudi dober dan za sklenitev zakona, poroko.

LJUBEZEN:

Libido bo verjetno močnejši in s tem naše želje po čutnih užitkih. Past pa pretirano prilagajanje ali pretirana vzvišenost. Nekatere to lahko odpelje v prevare in nezvestobo. Se splača? Posebno še, ker obstaja velika nevarnost, da skoki čez plot ne bodo dolgo ostali skriti. Če boste to energijo z domišljijo uporabili v domači postelji, se boste pa še dolgo greli v medsebojnem zadovoljstvu. Samski, nikar ne ostanite doma. Danes je to lahko začetek nove, dolgotrajne zveze, ki vam bo dajala srečo in veselje.

ZDRAVJE:

Mnogi bolniki boste presrečni, ker boste dobili dobre izvide in rezultate. Tudi sicer je dan naklonjen zdravljenju in ozdravitvam. Če se dalj časa bojujete s kakšno boleznijo, zdravljenje ali začetek zdravljenja v tujini vam lahko prinese preobrat na bolje.

DENAR:

Odlično pogajanje bo dalo dobre materialne rezultate. To je dan, v katerem sejete denar in finančno ter materialno obilje. Zato danes ne spite; naredite čim več kolikor lahko. Morda celo kaj dobite, dan za špekulacije.

KARIERA:

Bodite aktivni, opravljajte svoje delo s strastjo in nadarjenostjo. Pred vami se odpirajo vsa vrata. Pošljite prošnjo, vlogo tja, kjer mislite, da ne morete ničesar doseči – velika verjetnost je, da se boste lahko dogovorili za sestanek. Bi se s svojimi nadrejenimi želeli pogovoriti o stvari, ki vas že dalj časa muči? Naredite to. Dober dan za sklenitev nove službe, napredovanje, odprtje nove firme in začetek novega biznisa. Možne nagrade.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ne vzbujajte občutkov krivde. S tem svojim dragim jemljete energijo. Ste prepričani, da nimate skritih računov?

PRIJATELJSTVO:

Tudi v družbi prijateljev boste hitro zaznavali, kako se oseba počuti, predvsem pa boste začutili, kdaj ima nekdo prikrite motive. Ko boste zaznali neusklajenost v osebi, boste še bolj sumničavi. Morda pa vas nekdo prijetno preseneti ali dobite prijetne novice o nekom iz tujine.

SPLOŠNO POČUTJE:

Verjetno bomo nekoliko nemirnejši zaradi obilice aktivnosti, kdaj pa kdaj nekoliko bolj nervozni, nestrpni in vznemirjeni, vendar se nam bo aktivnost izjemno obrestovala. To je uspešen, ploden dan, ki daje dolgoročne dobre rezultate. Morda čisto nepričakovano prejmemo neko dobro novico.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.