numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 17.2.2018

Intuicija je the language of God. Ne upošteva ne logike ne razuma, pa vendar je nezmotljiva!

Tekom odraščanja smo sprejeli ogromno pravil. Nekatera nam koristijo, nekatera škodujejo. Zaradi nekaterih pa smo izgubili stik s svojim pristnim jazom in pravo naravo. Energije današnjega dne nas spodbujajo k prepoznavanju lastnega bistva. Kdo smo. Kaj je res naše. Odlično za globoke uvide, kaj je za nas res pomembno. Za regresijo, vizualizacijo, za čiščenje in prenovo telesa in duha. Dobro nam bo del sprehod v naravi, posebno še ob kakšni reki. Še dobro, da je sobota in je večina manj delovno aktivna. Dan je idealen za različna izobraževanja, intelektualno delo, pisanje, učenje, govor, trgovino, načrtovanje in postavljanje lastnih ciljev. Za potovanja v tujino in povezovanje z drugimi narodi in etničnimi skupinami. Pa čeprav morda zgolj preko Facebooka. Ali za učenje tujega jezika. Za izvajanje različnih intuitivnih vaj in za krepitev intuicije. Naša praktična intuitivna narava zmore bliskovito oceniti stvari in v trenutku pretehtati vse možnosti. V trenutku prepozna in izbere za nas najboljšo. V hipu očisti vse, kar je odvečnega in najde bistvo ter ga podneti z življenjsko močjo. Bodite nocoj pozorni na sanje.


LJUBEZEN:

Težje bomo prenašali kakršenkoli način omejevanja, gospodovalnosti ali zatiranja. Vsak se bo na svoj način reševal iz takšnih situacij. Do zanimivih spoznanj lahko pridete tudi z naslednjo vajo:

 1. Sebe in svojega partnerja si predstavljajte kot katerokoli žival.
 2. Opazujte, kako se živali obnašata in kakšen je njun odnos.
 3. Kakšno je razmerje med njima in kako se počutite kot žival v tem razmerju?

Samski zaupajte intuiciji in izbira bo prava.

ZDRAVJE:

Morda bomo bolj občutljivi za prebavne in želodčne težave, alergije in zastrupitve. Dobro bo za nas, če bomo več pozornosti namenili pitju čiste vode. Danes odsvetujem pretirano pitje alkohola in uživanje kakršnihkoli opojnih substanc. Previdneje na cesti. Če nam uspe spremeniti eno samo škodljivo navado, smo pa carji!

DENAR:

Čeprav dan ni najbolj naklonjen materialnim zadevam, nam prav intuitivni prebliski ali spoznanja lahko prihranijo marsikateri evro ali dobimo idejo, s katero lahko zaslužimo veliko denarja.

KARIERA:

Tudi v karieri postaja intuicija vse pomembnejša. Z njo zaznamo tisto, česar z logiko ne moremo. Na koncu članka navajam eno vajo, ki nam lahko precej pomaga tudi pri poslovnih odločitvah. Čeprav bomo delovali morda bolj zmedeno, bomo vendarle jasno zaznavali ter imeli praktične in uporabne ideje. Dober dan je za potovanje in delo pri mednarodnih projektih, kjer se cenijo kulturne razlike in na področju ekologije.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Nikar se ne sekirajte, če so vaši otroci kdaj pa kdaj poredni. To pomeni, da so zdravi. Saj veste: zdrav, srečen otrok kodra lase staršem in učiteljem, bolan, zatiran pa sebi.

PRIJATELJSTVO:

Verjamem, da se boste imeli čudovito, če se z družino in prijateljem ter njegovo družino odpravite na bazen.

SPLOŠNO POČUTJE:

Aktivni bomo in ustvarjalni. Težko bomo prenašali nedejavnost, prazno govoričenje in prelaganje aktivnosti. Še težje kakršnokoli omejevanje svobode. Potovali bomo ali pa si vsaj želeli potovanja. Pomemben izlet nas lahko spodbudi k osebni rasti, osvobajanju bremen preteklosti in k večjim spremembam.

Pa še en način, kako si z intuicijo pomagamo pri sprejemanju poslovnih ali drugih osebnih odločitev.

Vaja se imenuje Vrata odločitve.

Kadar se odločate med različnimi možnostmi, vsako posebej zapišite na list kot A, B in C.

 1. Predstavljajte si, da stojite na hodniku s tremi različnimi vrati.
  Za vsako možnost so ena zaprta vrata, na njih je zapisana črka A, B ali C.
 2. Postavite se pred prva vrata.
  Kakšna so?
  Kakšna je njihova barva, velikost, struktura, čvrstost, temperatura, čistoča…?
  Odprite vrata in prisluhnite občutku v svojem telesu.
  Kaj vidite pred seboj, kakšni so zvoki, kakšen je vonj…?
 3. Ta postopek ponovite pred vsakimi vrati posebej.
 4. Zapišite si odgovore in izberite možnost, za katerimi vrati ste se najbolje počutili.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.