numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 17.3.2018

Duša ima dostop do tistih rešitev, ki jih um nima.

Ideja je prvi korak vsake velike zgodbe o uspehu. Naš notranji sovražnik je lahko nerazložljiva tesnoba in nezadovoljstvo, ki nam lahko jemlje potrebno energijo za razmišljanje. Začnite z nečim novim ali razmislite, kako spraviti v tek zadevo, ki je v zastoju. Vsakega novega projekta se lotimo najprej na ravni zamisli in načrta. Če imamo dober načrt, je večja verjetnost, da bomo stvar tudi uspešno izpeljali. To je tudi odličen dan za nego in zdravljenje, za čiščenje ter za potovanja.


LJUBEZEN:

Ne obupajte, če ni vse tako, kot si želite. Stopite korak nazaj in poglejte na situacijo bolj objektivno. Kaj bi svetovali svojemu najboljšemu prijatelju?

ZDRAVJE:

Morda se bomo počutili bolj tesnobni, notranje napeti ali nezadovoljni, čeprav brez vidnega razloga. Dan je naklonjen zdravljenju in obisku pri zdravniku. Še vedno pa je naš čudežni zdravilni trojček: sonce, zelenje in voda. Pomaga nam tudi vitamin D3, lahka zelenjavna juha in čista voda.

DENAR:

Zaradi prevelike uvidevnosti in čustvene vpletenosti lahko precej izgubite.

KARIERA:

Dogovorite se jasno glede pogojev dela, da vas ne bodo izkoriščali. Posebno še, če ste štartali na novem delovnem mestu ali v novi službi. Podjetnikom je dan idealen za razvijanje novih idej in načrtov, manj pa za poslovne dogovore in dokončne odločitve.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Nevarnost tega dne je nekoliko agresivno vsiljevanje lastnih idej in zamisli. Bodite obzirni in uvidevni. Sprejmite, da imajo vaši dragi drugačne vrednote in poglede na svet kot vi.

PRIJATELJSTVO:

Ne dovoljujte, da vas izkoriščajo. Pravi prijatelji tega ne počnejo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Čeprav se boste morda občasno počutili osamljeni in potrti, nikar ne izgubite upanja. Jutro se že bliža.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.