numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 17.5.2018

Največji strupi se skrivajo v sladkostih!

Števili, ki oblikujeta današnji dan, si prav radi nagajata. Skrivaj. Medsebojno delovanje teh dveh števil vpliva na nas tako, da smo pripravljeni verjeti lepemu nasmehu in sladki besedi, ne da bi preverili resničnost. Tako smo nagnjeni k napačni zaljubljivosti, k temu, da zaupamo napačnim ljudem, pa tudi k temu, da kupimo neko stvar, ki se nam zdi na oko lepa, vendar se kasneje izkaže kot povsem neuporabna in je nikoli ne oblečemo. Ni najbolj ugoden dan za biznis.


LJUBEZEN:

Sumničenja lahko zastrupijo ljubezen. Ne dovolite, da vam kdorkoli zaseje dvom.

ZDRAVJE:

Če niste zadovoljni s storitvami svojega izbranega zdravnika, poiščite drugo mnenje. Danes je hitro sklepanje lahko tudi napačno.

DENAR:

Pred vsakim nakupom se vprašajte: Res potrebujem to? Kaj natančno mi bo tole dalo? Kako mi bo koristilo? Dobro preberite kupoprodajne pogodbe.

KARIERA:

Nagnjeni bomo k površnosti, napačnemu sklepanju, pa je bolje, da ne podpisujemo kakšnih pogodb. Če pa jih že, sta branje drobnega tiska in premislek nujna. Vzemite si čas.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda boste prehitro sklepali kakšno zadevo in po nepotrebnem lahko obtožite otroka za kakšno reč. Vzemite si čas, da v miru razmislite in raziščete.

PRIJATELJSTVO:

Včasih ni najboljši prijatelj tisti, ki nas nežno gladi in hvali.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma bo dan čisto prijeten, če se ne bomo pustili izzvati k prehitremu sklepanju. Najbolj neprijeten bo za osebe, ki imajo v svoji osebni numerični kodi števila 2, 4 in 5.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.