numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 17.7.2018

Velika dejanja počnejo mali ljudje s svojo vztrajnostjo in odločnostjo.

Energija števila 17 nas spodbuja k delu in k prevzemanju nadzora. K natančnosti, vztrajnosti in osredotočenosti na podrobnosti. To je odličen dan za birokratska in računovodska opravila. Za načrtovanje naslednjih korakov in za intelektualna opravila. Čeprav je dober dan za poslovne zadeve, vam odpiranje nove firme ali plasiranje novega izdelka na trg odsvetujem vse tam do jeseni. Dan je naklonjen planiranju ter zdravljenju in osebni negi.


LJUBEZEN:

Negujte zvezo z nežnostjo in prijateljskim razumevanjem. Če je vajino razmerje v krizi – obrnita se po pomoč k dobremu strokovnjaku. Resnično; če želita ohraniti razmerje, poslužita se pomoči preden bo prepozno.
Samski – to je dan za prijateljevanje, manj je verjetnosti za začetek novega trajnega partnerstva. Vendar se povsod najdejo izjeme. Morda ste prav vi srečna izjema.

ZDRAVJE:

Telo lahko povrnemo nazaj v harmonijo, če mu ponudimo vse, kar potrebuje. Danes je dan za samoobnovo in regeneracijo. Vaš čarobni adut pa je sonce – zelenje – voda.

DENAR:

Osebe, ki imate v svoji časovni kodi še števili 6 in 7 lahko dobite nekaj nepričakovanega.

KARIERA:

Vztrajnost, zbranost, natančnost, umirjenost in sodelovanje – današnja kombinacija uspeha. Zavihajte rokave in se lotite tudi tistih manj prijetnih opravil. Če potrebujete pomoč – pokličite; dobili jo boste.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ne zamenjujte ljubezni z nadzorovanjem in nenehnim usmerjanjem. Če v silni ljubezni odvzamete otrokom vso svobodo in veselje, ste jim vzeli življenje.

PRIJATELJSTVO:

Prijateljska pomoč in razumevanje deluje kot balzam na dušo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma bo prijeten in umirjen dan, le petice bodo morda nekoliko bolj nemirne.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.