numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 17. 8. 2017

Besede so najmočnejše orodje ustvarjanja. Razmišljajte o tem, kaj si želite in ne o tem, česa se bojite. Začnite govoriti novo zgodbo. Takšno, kot želite slišati.

LJUBEZEN:

Ljubezen je roža, ki potrebuje veliko nege, čustev in skupnega preživljanja časa. Sicer ovene. Ne bodite »kontrolfrik«, to je le navidezna varnost in tudi zgolj trenutna moč ega. Lahko, da boste dosegli to, kar hočete, vendar to ni resnična zmaga. Partner je morda le umolknil, zna vas neprijetno presenetiti v prihodnje. Zmaga, ki šteje, je tista, ko se oba počutita dobro. Nič hudega, če kakšno bitko izgubite. Bolje, kot da izgubite vojno, kajne? Ta vojna ni vojna s partnerjem; gre za vojno v vzorcih mišljenja, notranjega predelovanja informacij in za vojno z lažnimi maskami.

ZDRAVJE:

Vaša neverjetna sposobnost regeneracije lahko ozdravi vsako bolezen. Čudežno zdravilo za vas je danes magični trojček: sonce, zelenje, voda. Ljudje, ki imate v svoji osebni numerični kodi število 5, si aktivirajte namero varne vožnje. To sem opisala dne 14.8.2017.

DENAR:

V primeru razveze, sodnih ali zakonitih razprav imejte dobrega odvetnika. Danes ni dan za nakup večjih stvari; lahko ste ogoljufani. Počakajte! Ker je danes tudi povečana nevarnost kraj ali kakšnih drugačnih nasilnih izgub, začnite dan z globokim vdihom ter postavitvijo namere: »Za vse ljudi in zase aktiviram kodo zaščite 71931.«

KARIERA:

Izogibajte se dvomljivim poslom in poslovnemu partnerstvu. Uspešni boste in več boste imeli, če boste delali sami.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Zaskrbljeni ste za srečo in blagostanje svoje družine in svojih dragih. Vendar ne potrebujejo vaše skrbi. Potrebujejo vašo pozornost, čas in ljubezen. Dajte jim manj skrbi in več nežnosti, spodbud in prijaznosti. Dovolite, da čimbolj sami živijo svoje življenje. Ne morete vi živeti namesto njih. Sicer pa: ste res tako srečni, uspešni in briljantni, da menite, da ste njihov najboljši učitelj in usmerjevalec ??

PRIJATELJSTVO:

Vaša prijaznost in preprostost vas delata privlačne in zaželene v družbi. Sedaj (do naslednjega tedna) se bodo v vašem življenju pogosteje pojavljali ljudje iz vaše preteklosti, ki so vas morda razočarali ali kakorkoli drugače prizadeli. Kako ste se takrat počutili in kaj ste naredili? Kako se počutite danes in kako danes odreagirate? Ta razlika je pokazatelj vašega osebnega razvoja.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda boste zaskrbljeni in celo žalostni zaradi nekega dogodka. Vendar se bodo okoliščine popravile. Nikar ne padite v past samopomilovanja (vsaj predolgo ne ?) in pritoževanja. Nikar vedno znova in znova ne pripovedujte žalostne zgodbe. Pazite na besede, pazljivo jih izbirajte in začnite govoriti novo zgodbo. Npr.: »Čeprav me je tole prizadelo, vem, da je v danih okoliščinah to še najbolje zame. Sedaj sem si pripravljena ustvariti nekaj boljšega in trajnejšega.« Če boste pozitivno razmišljali in govorili le o stvareh, ki si jih želite, se bo to zgodilo še toliko prej.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.