numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 17. 9. 2017

S svojim optimizmom in navdušenjem privlačite čudovite okoliščine in odnose. Ljudje vam bodo radi prisluhnili in vam tudi velikodušno pomagali.

Če imate kakršnekoli ideje, ki jih sami ne zmorete ali ne znate izpeljati (posebno glede kakšnega poslovnega projekta), je to odličen čas, da se s prošnjo obrnete na ljudi, ki to znajo. Prepričljivi boste, samozavestni in polni energije ter navdušenja. Le težko vam bodo odrekli pomoč. Najverjetneje vam bodo pomagali.

LJUBEZEN:

S srčnostjo, odprtostjo in radodarnostjo boste premagali vse ovire. Samozavestno in odprto boste izražali svoja romantična topla čustva in z večjo lahkoto boste zgladili tudi kakšen spor ali nesporazum. Samski, to je dan za ljubezen! Pokažite se v svoji najboljši luči, oblecite si najlepšo obleko, uredite se najbolj kolikor zmorete. Pokažite svoj najlepši obraz in videz. Da, včasih tudi obleka naredi človeka. Vse to bo vplivalo na vašo samozavest; zasijali boste.

ZDRAVJE:

Vaš optimizem dela čudeže. Ostanite pozitivno naravnani, vendar danes ne hodite k zobozdravniku, h kiropraktiku, pa tudi operacije se odsvetujejo.

DENAR:

Z vztrajnim in premišljenim delom, z dobrim sodelovanjem in odličnimi stiki z ljudmi lahko začnete in zaženete neki projekt, ki vam bo prinesel obilico denarja. Posebno še, če je poslovanje vezano s tujino.

KARIERA:

Če so se v zadnjem času na delovnem mestu kazala kakšna zaostrovanja in napetosti, jih lahko danes zelo elegantno razrešite. Z dobro voljo, vendar nikar samozavesti ne zamenjajte z aroganco. Lahko se celo obrnete s kakšno prošnjo na nadrejenega. Če je prošnji možno ugoditi, vam bodo najverjetneje ugodili. Sicer pa lahko pričakujete pohvalo in priznanje za svoje dosedanje delo. Lahko tudi napredujete.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Radodarni boste in lažje boste navezovali dober stik s svojimi najbližjimi. Tudi kakšne zamere boste zgladili brez večjih težav. V odnosih boste dajali poudarek redu in harmoniji, zato boste pomirjujoče delovali na svoje najdražje.

PRIJATELJSTVO:

Močno boste vplivali na vse okrog sebe. Vaš žar jih bo prevzel in navdušenje bo nalezljivo. Uživali boste v druženju, v ugledu in statusu, ki vam ga bodo priznavali. To je čudoviti dan za zabavo, različne javne prireditve in skupne športne aktivnosti.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma boste dobro razpoloženi, polni energije ter novih idej. Godilo vam bo spoštovanje okolice. Čutili se boste povezani s svetom in človeštvom.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.