numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 18. 1. 2018

Ne izgubite se v množici, bodite inovativni, originalni in kreativni. Bodite samosvoji, bodite vi!

Hitreje bomo razmišljali, naše misli bodo prodornejše. Čeprav dan spodbuja medsebojno sodelovanje, izmenjavo idej in skupno delovanje, je prav, da smo inovativni. Ljudje se združujemo zaradi različnosti; to daje bogastvo. Naše ideje so tiste, ki nas bodo ponesle tja, kamor želimo priti. Z idejami drugih si pomagajmo le tam, kjer se nam morda nekoliko ustavi ali zatakne. Ali predamo del nalog nekomu, ki je strokovnjak na tistem področju. Čeprav sodelujemo, ima vsak izmed nas svojo lastno življenjsko pot in lastna vrata do uspeha. Le v svoji zgodbi smo lahko glavni junaki. Nikoli v zgodbi nekoga drugega. Dan je ugoden za intelektualno delo, prireditve in predstavitve ter za različna humanitarne dejavnosti, ki služijo skupnosti. Ne pa tudi za pogodbe ali težka rutinska dela.

LJUBEZEN:

Težko bomo prenašali kakršenkoli način omejevanja ali zatiranja. Kot da bi se v nas prebujala tista pristna, nekoliko divja narava. Čutili se bomo dovolj močni in sposobni, da se obrnemo v novo smer. Vse manj se bomo pripravljeni podrejati ali pristajati na nekaj, kar nam ne ustreza. Ne prenašajte s seboj starih bremen. Čas je za pristnost. Morda mora kakšna ženska slišati par iskrenih besed. Povejte jih.

Samske morda pritegne neka nova oseba. In nov, svež vetrc zapiha v vašem življenju. Kljub vsemu boste najverjetneje ohranili neodvisnost. Dan sicer spodbuja druženja, ne pa tudi začetke resnih zvez.

ZDRAVJE:

Spremenite svoje navade in začnite živeti bolj zdravo. Prisluhnite sebi in svojemu telesu. Še tako razširjene splošne resnice niso resnice za prav vse ljudi. Točno veste, kaj je potrebno spremeniti. Ne odlašajte. Storite to takoj zdaj! Kaj bo od danes naprej vaša nova navada?

DENAR:

Leto 2018 je leto blaginje in obilja. Pa ne za vse. Uspešni in primerno nagrajeni boste le na tistih področjih, ki vam nekaj pomenijo. Kjer delate s srcem. Spremenite svoj hobi v poklic.

KARIERA:

Danes je odličen dan, da se vpišete v kakšen izobraževalni program, ki vam lahko pomaga k hitrejšemu uspehu. Vas zanima NLP? Osnovni tečaj se začne 3. februarja – prijavite se mi, če vas zanima: https://www.emilyenveritas.com/nlp-diploma/. Tudi sicer se boste danes hitreje učili in bolj drzno razmišljali. To je dober dan za predstavitve idej poslovnim partnerjem ali za različne prezentacije.

ODNOSI STARŠI/OTROCI:

Za Slovence je značilno, da imamo lepe hiše in slabe odnose. Žal nam vse preveč pomeni lepa zunanjost in kaj bodo drugi rekli, ter vse premalo, kako se ob nas počutijo naši otroci in družina. Česa se bomo spominjali v svojih zadnjih trenutkih? Nam bo res mar, kako so nas gledali drugi ali kaj so mislili o nas? Ali bodo najpomembnejši tisti trenutki, ko smo bili pristni, se čutili sprejeti in ljubljeni? Dajmo to svojim otrokom preden umremo. Ko bomo v zadnjih zdihljajih, bo prepozno.

PRIJATELJSTVO:

Današnji dan je dan za druženje. S starimi in novimi znanci in prijatelji. Radi se bomo družili z novimi ljudmi in raziskovali podobnosti in razlike. Bolj bomo tolerantni in pripravljeni iskati bisere v različnosti.

SPLOŠNO POČUTJE:

Verjetno bomo bolj aktivni in ustvarjalni. Lažje se bomo učili in hitreje razmišljali. Težko bomo prenašali nedejavnost, prazno govoričenje in prelaganje aktivnosti. Še težje kakršnokoli omejevanje svobode. Morda se nam prav danes porodi drzna nova ideja. Morda bomo potovali ali pa si vsaj želeli potovanja. Pomemben izlet ali vpis v izobraževalni program nas lahko spodbudi k osebni rasti, osvobajanju bremen preteklosti in k večjim spremembam.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.