numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 18.10. 2017

Sreča se vam je prilepila na podplate!

Dan je primeren za poslovne dogovore, sestanke, iskanje win-win situacij, za mediacijo in kompromise. Uspeh vam je skoraj zagotovljen. Na svoji strani imate srečo in srečna naključja. Če bi se radi s kom pogovorili in začeli razmerja ali odnose na novih temeljih, je to odličen dan. Vsi bomo nekoliko strpnejši, lažje bomo vzpostavljali dober stik. Iskali bomo skladnost ter bomo bolj umirjeni. Vendar se ne lotevajte tistih tem, kjer morate biti bolj borbeni in energični, če želite zaščititi svoje interese. Ne sprejemajte pomembnih odločitev. Je pa odličen dan za prijateljska druženja ter ogled muzejev, razstav…

LJUBEZEN:

Želeli si boste umirjenosti in harmonije in vsaka grobost vas bo dodatno obremenjevala. Pretirano prilaganje ali vzvišenost – ne eno, ne drugo ni prava rešitev in ne bo dalo dobrih rezultatov. Spodbuja prevare in nezvestobo. Raje povabite partnerja na tortico in kozarček izbranega sladkega vina, ali pojdita v gledališče. Privoščita si sprehod ali ogled zabavnega filma.

Samski, pojdite v družbo, na ples, na slepe zmenke… Blesteli boste ter izžarevali prav posebno magnetično privlačnost. Zabavali se boste in morda spoznate celo privlačnega tujca.

ZDRAVJE:

Danes boste težko prenašali neravnovesje, zato vas lahko prej zaboli želodec.

DENAR:

Odlično pogajanje bo dalo dobre materialne rezultate. S svojo umirjenostjo lahko dosežete več kot si mislite. Sreča, izobilje in morda celo kakšna nepričakovana nagrada.

KARIERA:

Sposobnost vzpostavljanja dobrega stika in umirjena komunikacija vam odpira mnoga vrata. Poslovni uspeh in dobre novice; morda celo napredovanje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Odlični dan, da s svojimi dragimi odigrate igro Jaz sem in še dodatno okrepite vezi med vami. Skupaj si oglejte kakšno razstavo ali preprosto doma ob umirjeni glasbi barvajte mandale in se pomenkujte.

PRIJATELJSTVO:

Zaradi prijaznosti in svetovljanstva privabljate v svoje življenje mnoge ljudi.

SPLOŠNO POČUTJE:

Danes imate srečo na svoji strani, uživajte v dnevu in v izbrani družbi.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.