numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 18. 11. 2017

Samozavestno in pogumno sledite svojim ciljem!

Energije dneva spodbujajo raziskovalno delo in duhovna učenja kot tudi različna tekmovanja in poslovne akcije. To je dober dan za podpis poslovnih in materialnih pogodb, športna tekmovanja, za začetek novega duhovnega izobraževanja, za vpis v novo športno aktivnost… Hitreje bomo zaznavali pomembne informacije, odkrivali skrite detajle ali skrite oz. prikrite namere. Bolj bomo čustveni in to lahko v obe smeri – v plus in v minus.

LJUBEZEN:

Ustvarjalna in seksualna energija sta v porastu. Prepustite se domišljiji, naj razburka vaš erotični naboj. Vnesite nov žar, novo strast v svoje intimno življenje. Moraliziranje in vzbujanje občutkov krivde ubijajo ljubezen. Razmerje se vzdržuje s čustveno in seksualno izmenjavo. Danes se izogibajte vzdržnosti in čutnemu odrekanju. Izrazite svoja čustva in seksualno strast, da ne bo šel partner iskat ogenj kam drugam.

ZDRAVJE:

Privoščite si več počitka. Nekateri bodo čutili več tesnobe. Ljudje, ki so nagnjeni k depresijam, bi si morali že prej načrtovati nekaj, kar jim pomaga. Lahko je to pogovor s prijateljem, obisk prijateljev ali razne kreativne delavnice. Kirurški posegi se danes ne priporočajo, izognite se puljenju zob in večjim posegom v ustni votlini. Lahko pa so učinkovite duhovne operacije, pa tudi obisk pri terapevtu ali svetovalcu nam lahko omogoči nepričakovane globoke uvide.

DENAR:

Danes ni dan za zapravljanje in tudi precej bolj bomo premislili, preden bomo odprli denarnico in odšteli denar. Lahko pa podpišemo dobre materialne pogodbe, saj se bomo znali boljše pogajati kot običajno. Tudi materialno blagostanje bo pritekalo k nam tako v obliki denarja kot tudi na različne druge načine. To je finančno in materialno dober dan.

KARIERA:

Današnja delovna vnema se nam bo obrestovala. Sposobni bomo rešiti in dokončati tudi težje naloge in zadolžitve. Najdemo lahko rešitve za tiste stvari, ki so do sedaj delovale nerešljive. V takšnem dnevu se splača biti aktiven in se bolj potruditi, saj bomo tudi bolj učinkoviti.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Most do svojih dragih gradimo s poslušanjem, ne pa s pridiganjem in moraliziranjem. Ker bomo morda bolj vznemirjeni, nam tudi hitreje uidejo bolj nestrpne in ostre besede. Dobro je, da se zavedamo tega in načrtno namenimo nežno pozornost svojim dragim.

PRIJATELJSTVO:

Imeli boste manjše potrebe po druženju, čeprav vam ne bo manjkalo prijateljev. Veliko pomembnejši nam bo naš poslovni položaj in mir v družini.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bomo razpeti med obema skrajnostima na naši čustveni lestvici. Če še niste prebrali knjigi Temna stran iskalcev svetlobe in Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari, vam ju močno priporočam. Tudi bolje boste razumeli, kaj se vam danes dogaja. Obe knjigi je napisala Debbie Ford. Manj kot bomo moralizirali, bolj bo naša duša cvetela.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.