numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 18.3.2018

Zaupajte svoji hitri zaznavi, skočite in plavajte. Ne izgubljajte časa s tuhtanjem.

Je čas za razmišljanje in je čas za akcijo. Danes je dan za akcijo, pa je dobro slediti kakšnemu spontanemu vzgibu. Ne poslušajmo drugih, prisluhnimo sebi. Ne bojmo se delanja napak. Do uspeha pridemo pač preko izkušenj in sposobnosti presojanja; te pa pridobimo z delanjem napak. Brez njih uspeh sploh ni mogoč. Če že naredimo napako, naj bo vsaj naša! Uspešni bomo pri tekmovanjih, nastopih in na zabavnih prireditvah. Malo manj pri poslovnih odločitvah. Precej površni smo lahko pri pomembnem intelektualnem delu (dijaki in študentje – preverite teste preden jih oddate), nekaj več previdnosti se svetuje tudi v prometu. Vendar je dan idealen za potovanja. Prav tako tudi, da na ho-ruk dvignete telefonsko slušalko in se z nekom dogovorite ali storite nekaj, kar požene stvari naprej.


LJUBEZEN:

To je odličen dan, da izrazite svojo čustveno naravo in zaupate partnerju, kaj si želite. Na novo razpihajte plamen strasti. Dolgočasje nas vodi v iskanje zabave zunaj zakona. Samskim se obeta pestro in razburljivo ljubezensko življenje. Posebno še, če greste na kakšno potovanje ali izlet. Bodite drzni.

ZDRAVJE:

Povečan občutek notranje moči nas lahko naredi tudi nestrpne in morda prehitre. Posebno še pri speljevanju v križiščih. Malo previdnosti ne bo odveč, posebno še, ker bodo pre-hitri tudi drugi, ne le mi.

DENAR:

Polni bomo navdušenja in občutka moči, pa lahko hitro kupimo kakšno reč, ki je sicer ne bi.

KARIERA:

Z novo energijo in z veliko elana se lahko lotimo nečesa novega. Hitro bomo delovali (razmišljanje ne bo najbolj globoko, pa raje dokončno ne podpisujmo res kompleksnih poslov), hitro vzpostavljali kontakte, se hitro dogovorili za sestanke… Sposobnost hitrega razmišljanja in odlični stiki z ljudmi nam dajejo možnost hitre spremembe na bolje. Začnemo na novo ali premaknemo naprej staro. Past je lahko le v pretiranem entuziazmu. Mislimo, da vse vemo, pa temu ni tako. Naj nas to spoznanje ne ustavi in ne pogasi našega ognja. Ne rabimo vedeti vsega. Poiščimo tistega, ki to zna.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Celotni sistem našega izobraževanja temelji na iskanju napak (test – to je narobe, to ni prav, tukaj si izgubil točko…) in posledica je, da ljudje porabijo več časa in energije za iskanje varnosti, odobravanja drugih ter za ohranjanje obstoječega stanja, kot pa za iskanje novih možnosti, ustvarjanja novih ciljev in vizij in se iz starega premaknejo šele, ko postane stanje nevzdržno (na kateremkoli področju: na poslovnem ali na čustvenem). Mnogi otroci in mladi ljudje imajo velike sanje. Žalostno je to, da jih strah pred delanjem napak tako zelo zavira in zablokira, da jih v odrasli dobi večinoma niti ne skušajo uresničiti. Če želite svojim otrokom dobro, če želite, da so pogumni in uspešni, jih ne kritizirajte in jim ne očitajte napak (v stilu: sem ti rekla…). Raje jih učite, da iščejo možnosti, kako lahko uresničijo svoje želje in da probajo vedno znova in znova. To borbenost in vztrajnost pridobimo, če nas kdo spodbuja, ne s kritiziranjem. Morda raje večkrat na mesec odigrajte igrico Jaz sem (ste jo že kupili, jo že imate in igrate? Če je še nimate, ne odlašajte z naročilom).

PRIJATELJSTVO:

Večja spontanost nam odpira vrata do novih poznanstev. Kamorkoli bomo šli, bomo navezali prijetne in pristne stike z ljudmi okrog sebe. Danes je dober dan za navezovanje stikov s tujci in v tujini, z drugače mislečimi in iz drugih krogov…

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bomo naredili čisto nepričakovani korak. Ali v službi ali v prostem času. Morda pri izražanju čustev. Morda celo spremenimo življenjski slog, prehrano, identiteto…ali kupimo letalsko karto in si rezerviramo počitnice.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.