numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 18.5.2018

Intuicija je glas duše.

Dan oblikujeta dve duhovni števili: 18 in 7 (25). Odpirata pot modrosti. Tja nas ne pripelje ego, temveč intuicija. Pogosto tudi skozi bolečino in trenja. Prisluhnimo danes intuitivnim zaznavam, ne obremenjujmo se z iskanjem logičnih možnosti. Dan je namenjen spoznavanju, izobraževanju, poučevanju, branju ter učenju tradicionalnih ali šamanskih znanj, osebnostni rasti in duhovnosti. Negi doma, telesa in duha. To je odličen čas za obisk pri kozmetičarki, zobozdravniku ali kakšnemu drugemu zdravniku… Definitivno pa ni ugoden dan za sklepanje poslovnih dogovorov ali celo za začetke novih projektov in programov.


LJUBEZEN:

Bolj bomo občutljivi. Hitreje bomo na robu solz ali v jezi. S tesnobo in nezadovoljstvom bomo reagirali, če se partner ne bo strinjal z našimi predlogi ali načrti.
Samski – ničesar ne boste zamudili, če tudi danes še ostanete samski.

ZDRAVJE:

Dan je odličen za obisk pri zdravniku, pri bioenergetiku ali kakšnem drugem alternativnem zdravilcu. Za obisk savne ali svetovalca.

DENAR:

Dobro se nam lahko obrestujejo investicije v dom: v popravilo, adaptacijo, sanacijo…

KARIERA:

Dan ni ugoden za timsko delo. Težje bomo sklepali kompromise, bolj vztrajali pri svojem in užaljeni ter prizadeti bomo, če kdo zavrne naš predlog.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Bolj bomo sentimentalni in občutljivi. Tudi otroci. Kot gobice bodo srkali čustveno stanje in klimo iz okolice. Če se le da, ne nosite problemov iz službe s seboj domov za domačo mizo. Pojdite raje prej na enourni sprehod v naravo, ob kakšno reko, potok…. Manj škode boste naredili, če bosta kosilo ali večerja uro kasneje in otroci malenkost bolj lačni.

PRIJATELJSTVO:

Ni najbolj ugoden dan za druženje. Prisluhnite intuiciji.

SPLOŠNO POČUTJE:

Potrebno je negovati pozitivni način razmišljanja in ne dovoliti, da nas morda negativna okolica potegne v svoje globine. Najtežja kombinacija dneva je za ljudi, ki imajo v svoji osebni numerični kodi število 3.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.