Numerološki vidik dneva: 18.7.2018

Bodite to, kar ste vi sami. Ne glede na posledice. Sodelovanje ne pomeni, da se morate odpovedati sebi.

Število 18 je izjemno močno število. Čeprav morda na zunaj izgleda bolj mehko in negotovo, kot je v resnici. Ima ogromno skrite notranje moči. Ne mara nobenih -izmov, segregacije in manipuliranja z ljudmi. Na nas vpliva tako, da smo bolj pripravljeni prisluhniti in razumeti tudi drugo stran. Zato je to dober čas za druženje in spoznavanje novih ljudi. Tudi (ali predvsem) iz tujine. Povezujte se, možen je tudi začetek nekega prijateljstva ali poslovnega sodelovanja z osebo iz tujine.


LJUBEZEN:

To je dan za razumevanje. Izkoristite energijo in povejte partnerju, kako deluje na vas njegovo morebitno neželeno vedenje in kaj si želite. Če boste izhajali iz svojega počutja in iz sebe, vam bo lažje prisluhnil.
Samski – nikoli ne vemo, kaj se bo v takšnem dnevu »čarobne devetice« zgodilo. Možno je tudi usodno določeno srečanje. Več možnosti za trajanje ima, če je oseba tujec ali sta se spoznala v tujini.

ZDRAVJE:

Energije dneva podpirajo tehnike šamanskega zdravljenja, čiščenja telesa, odnosov in vezi.

DENAR:

Dober dan, da si ponovno povrnete finance ali pridete na idejo, kako to storiti.

KARIERA:

Poiščite možnost, da se na poslovnem področju povežete s tujino. Morda začnete novo spoznavanje, ki lahko kasneje preraste v poslovno sodelovanje. Morda pa preprosto svoje izdelke in storitve plasirate na tuje trge.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Želeli bomo biti ponosni na svoje otroke, pa bomo morda večji poudarek dajali na to, kako izgledajo in kako se obnašajo, kot pa temu, kako se počutijo. To je ego, ne ljubezen.

PRIJATELJSTVO:

Morda s prijateljem ali prijateljico obiščete kakšno galerijo, seminar, predstavo…

SPLOŠNO POČUTJE:

Za večino ljudi bo to dober in prijeten dan. Nekoliko bolj napet je lahko za tiste, ki imajo v svoji osebni kodi število 1, 4 ali 7.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.