numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 18. 8. 2017

Razpihajte svoj optimizem in pritegnili boste čudovite okoliščine in še boljše odnose.

Danes je dan, ko morate odločno reči NE strahovom, ki se morda plazijo v vašo dušo, zaskrbljenosti, pritoževanju in želji po samopomilovanju ter smiljenju drugim. Odstranite tisto, kar vas ovira, da ne morete bolj polno živeti svojega življenja. Morda mislite, da vam za polno življenje manjka denar. Ja, lažje je, ko ga je dovolj. Vendar, če ne veste, kdo ste in kaj bi radi počeli sedaj, tega ne boste vedeli niti z goro denarja. Pomislite no, na kako čudovitem potovanju ste. Le tokrat in le enkrat! In izza vsakega vogala se vam kažejo nove možnosti in priložnosti. Tudi, če kakšne ne opazite ali jo spregledate – pride druga. To krasno potovanje je življenje. Ne zapravite ga z jamranjem, da nimate denarja. Naredite tisto, kar lahko, brez njega. Z radostjo in veseljem in denar BO prišel.

LJUBEZEN:

Bodite pogumni, ne odmikajte pogleda od stvari, ki so za vas moteče in boleče. S srčnostjo in neustrašnostjo boste premagali vse ovire. In vse se bo postavilo na pravo mesto. Tako kot je najbolj prav.

Samske bo morda očaral simpatični tujec. Ali pa kar naše gore list. Dajte tem semenčkom druženja dovolj prostora, ne zagrabite z vsemi štirimi. Kot pravi Kahlil Gibran morajo drevesa stati toliko blizu in toliko narazen, da ne delajo sence drug drugemu.

ZDRAVJE:

Vaš optimizem dela čudeže. Ostanite pozitivno naravnani.

Tudi pri zdravju nam največ težav povzročajo potlačena čustva, kot so jeza, bes, žalost, krivda, sram… Ker so potlačena, jih seveda ne vidimo in ne prepoznamo. Toda, ko si jih dovolimo priznati … do koga jih imamo in zaradi katerih situacij … se sprosti ogromno energije, ki jo telo uporabi za samozdravljenje. Danes je dober dan za to, da ta čustva izbrskamo na dan, jih izkričimo in gremo za tono lažji naprej ?.

DENAR:

Z  vztrajnim in premišljenim delom boste dosegli uspeh in blagostanje. Toda na vlak blagostanja ne morete vstopiti z vstopnico zaskrbljenosti in strahu. Raje odprite oči in ušesa, kje vse se skrivajo možnosti, da vnovčite svoj hobi in to, kar radi počnete.

KARIERA:

Vaša okolica in nadrejeni visoko cenijo vaše delo, zato pričakujte priznanje, ugled in slavo. Lahko tudi napredujete na najvišji položaj. Morda dobite neko novo poslovno priložnost, vabilo….

ODNOS STARŠI/OTROCI:

V odnosih dajajte danes poudarek redu in harmoniji in pomirjujoče boste delovali na svoje najdražje.

PRIJATELJSTVO:

Morda vas bo danes poklicala kakšna vznemirjena oseba, ki se je znašla v prehodnem in kaotičnem obdobju svojega življenja. Lahko ji pomagate pri odkrivanju in spoštovanju lastnega globokega notranjega bistva. Hkrati pa lahko sami srečate neko starejšo osebo, ki bo pomembno doprinesla k vašim spoznanjem in razvoju. Vsaj za nekaj časa lahko postane pomembni pokrovitelj vašega razvoja in rasti.

SPLOŠNO POČUTJE:

Sledite sebi in temu, kar verjamete. Živite lastno duhovnost, ne sledite in ne nasedajte blišču in pompu t.i. gurujev in začutili boste pristno povezavo s svetom in človeštvom. Ljudje vas bodo cenili brez velikih besed in pompa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.