numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 18. 9. 2017

Optimizem in zaupanje vam odpira vsa vrata. Radi vam bodo priskočili na pomoč.

To je odličen dan za druženje, saj lahko spoznate ljudi, ki vam bodo kasneje morda še pomagali na poslovnem področju ali pri kakšnem projektu ter pomembnih informacijah. Dan poln srečnih naključij (morda zadenete na loteriji), dobrih novic, genialnih idej ter uspešnega prepričevanja.

LJUBEZEN:

Bolj boste pripravljeni za ljubezen. Vaša čutnost bo prebujena, polni boste romantičnih želja in erotične privlačnosti. Vse bo ok, če le ne boste svoje ljubezni preveč radodarno delili, kot da živite v haremu. Posebno moški bodo doživljali dan v skladu s pesmico: »preveč, preveč je lepih deklet, zakaj, zakaj ne morem vseh imet…« Samski lahko sklenejo novo, trajno in zadovoljujočo partnersko zvezo. To je lahko vaš dan��, izkoristite ga.

ZDRAVJE:

Danes ne hodite k zobozdravniku, h kiropraktiku, pa tudi operacije se odsvetujejo. Dobro vam bo del obisk pri bioenergetiku ali nežna masaža. Aktivirajte kodo zaščite 71931, saj boste zaradi preobilice energije imeli nekoliko prehitre reakcije. Počasi, da vas ne bo bolela glava.

DENAR:

Znali boste priti do denarja. Tudi kakšna prošnja je lahko ugodno rešena.

KARIERA:

Še vedno boste polni moči in energije, toda že nekoliko manj tolerantni in bolj samosvoji. Manj boste pripravljeni poslušati druge, bolj boste borbeni. Greli se boste na lovorikah uspeha, ugleda in priznanj, morda celo napredovali, toda nikar naj vam slava ne stopi v glavo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pomemben vam bo videz in status vaših otrok. Pojdite skupaj na kakšno zabavno ali športno prireditev.

PRIJATELJSTVO:

To je čudoviti dan za druženje in zabavo. Predvsem pa za šport.

SPLOŠNO POČUTJE:

Če boste znali malo obrzdati svojo prekipevajočo energijo ter dali v malo nižjo prestavo, bo to odlični dan, poln srečnih novic, darov in uspehov.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.