numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 19. 1. 2018

Verjemite vase, kajti sposobni ste slediti svojim sanjam!

Dan je namenjen humanitarnemu in timskemu delu, zato se nikar ne osamite. Iščite sodelavce, vsaj kratkotrajna sodelovanja pri posameznih korakih ali projektih. Morda ne boste imeli veliko koristi od današnjega dela; vsaj ne takoj. Toda pripravljenost pomagati, narediti nekaj za skupnost vam bo odprla mnoga vrata, ki bi sicer ostala za vedno zaprta. Zato prisluhnite, če vas skupnost ali družba zaprosi za kakšno reč. Naredite kaj za skupno dobro, pa naj bo to del vaših poklicnih storitev, prostovoljno gasilstvo ali čiščenje okolice.

Danes je čas, da uredimo odnose s pomembnimi moškimi v svojem življenju: partner, sin, oče, brat, šef, prijatelj, sodelavec… Vi že veste, kateri odnos vas žuli.

LJUBEZEN:

Ne odrivajte svojih občutkov ali potreb. Bodite pogumni in izrazite to, kar želite in česa ne marate več. Morda je vajin odnos prišel do točke, ko se morata iskreno pogovoriti, kako naprej. Preden se lotite soočenja, razmislite, kaj si želite od te osebe. Ali česa niste več pripravljeni prenašati. In kaj boste storili, če se stvari ne bodo odvijale po najbolj prijetnem scenariju? Že veste?

Samski, ne obupajte, če ni vse tako, kot si želite. Stopite korak nazaj in poglejte na situacijo bolj objektivno. Kako mora oseba razmišljati, da je lahko dalj časa samska? Kako mora živeti, da lahko ostane samska? Le okrog obrnite odgovor, pa boste našli kar nekaj idej. Kaj bi svetovali svojemu najboljšemu prijatelju, ki ne želi več biti samski?

ZDRAVJE:

Dan je prikladen za operativne posege, urejanje zob, specialistične preglede… Ne odlašajte z obiskom pri zdravniku, če imate težave.

DENAR:

Danes ne mislite le na denar in ostale materialne dobrine. Prevelika želja po obilju nam lahko odvzame veselje do dobro opravljenega dela. Predvsem sledite temu, kar vas osrečuje; denar pride. Bodite potrpežljivi in optimistični. Naj vas ne potegnejo v dvomljive posle, zaradi strahu ne delajte ovinkov. Upoštevajte lastno pamet, zaradi prevelike uvidevnosti in čustvene vpletenosti lahko precej izgubite.

KARIERA:

Morda ne boste mogli v celoti pokazati svojih delovnih sposobnosti in znanja, vendar je pomembneje, da sodelujete. Usmeritev današnjega dne je delo za splošno skupno dobro. Marsikdo pa bo zaskrbljen zaradi kakšnih novih ukrepov v službi, na delovnem mestu ali v zakonodaji, ki prinašajo le veliko dela in malo materialnih koristi.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pogosto se zgodi, da imamo starši in otroci popolnoma nasprotujoče si stališče ali mnenje. O tem, kaj je pomembno, kaj se sme in kaj ne. O mnogočem. Takrat se starši zelo trudimo otrokom razložiti, zakaj imamo prav in zakaj nikakor ni dobro, da storijo to, kar želijo. Vsekakor jih želimo obvarovati pred bolečino in neprijetnimi posledicami. Vendar cilj vzgoje ni to, da otroke obvarujemo pred bolečino.

Posebno ne pred tisto, ki jo potrebujejo, da postanejo zreli samostojni in odgovorni ljudje. Cilj vzgoje je, da jim omogočimo postati odrasli, samozavestni ter samoodgovorni. Da jih usposobimo za življenje, ne da jih iz življenja umaknemo na stand by pas. Za zrelost pa potrebujejo tudi boleče izkušnje. Zato jim je potrebno dovoliti, da se kdaj pa kdaj tudi zaletijo z glavo v zid. In padejo na tla. Pazimo le, da dobijo buško, ne pa razbito glavo, ki vodi v komo. Če otrok nima izkušenj z bolečimi padci in buškami, ga bo prva resna bolečina pahnila v komo. Morda pa celo ugotovimo, da se mi po nepotrebnem zaletavamo z glavo v zid, otrok pa je našel čisto elegantno rešitev.

PRIJATELJSTVO:

Najbolje bi izkoristili ta dan, če povabimo prijatelje in se skupaj z njimi lotimo neke nove dejavnosti, ki koristi skupnosti. In v kateri se lahko združijo različni posamezniki in ustvarijo skupni posel. Kaj potrebuje vaša skupnost, ali ulica ali blok? Morda drugačni pristop k urejanju okolice, kidanju snega…? Nikar ne začnite iskati napak drug pri drugem. Izognite se očitkom, kaj dela kdo narobe. Vse, kar počnemo, počnemo zato, ker tako zadovoljujemo različne potrebe. Osredotočimo se na to, kako lahko zadovoljimo te potrebe na način, da ne bomo ovirali drugih. Iščimo rešitve. Sigurno jih bomo našli. In če se izognemo obtoževanju, bomo spletli zdrave medsebojne vezi, ki bodo prinašale korist vsem. Niso vsi pripravljeni? Normalno, nikoli niso! Začneta pa lahko že dva ali trije. Iz meseca v mesec vas bo več.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolj bomo družabni, prijateljski in polni novih načrtov ter nevsakdanjih idej. Rezultati bodo pa le, če jih bomo uresničili.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.