numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 19.10. 2017

Samozavestno stopite svojim sanjam naproti, saj se nove poti kar same razgrinjajo pred vami!

To je čudoviti dan za začetek novega projekta, novega poslovnega sodelovanja, novega hobija ali izobraževalnega programa. Težkemu in rutinskemu delu se raje izognite, prav tako tistim dogovorom, kjer se morate zelo energično in odločno boriti za svoje interese. Je pa to odlični dan za posluževanje brainstorminga, za prijateljsko sodelovanje in zagon novega projekta.

LJUBEZEN:

Morda presenetite svojega partnerja z novim izgledom. Umirjenost in prefinjenost bosta povečali vaš šarm. Žareli boste. Samski boste neustavljivo privlačni, zato nikar ne ostajajte doma. Novo poznanstvo je lahko začetek novega partnerstva in dolgotrajne srečne zveze.

ZDRAVJE:

Privoščite si več počitka ter se izogibajte preveč začinjeni hrani.

DENAR:

Materialno blagostanje priteka k vam v obliki denarja kot tudi na različne druge načine. Znali boste zaslužiti in prodati.

KARIERA:

Delovna vnema in dosedanji trud se vam bosta bogato obrestovala. Z umirjenim pogovorom lahko marsikaj dosežete.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Most do svojih dragih boste zgradili s poslušanjem, ne s pridiganjem in moraliziranjem. Prisluhnite jim. Prav tako boste uživali v skupni peki piškotov.

PRIJATELJSTVO:

Pripravite manjšo domačo zabavo in povabite prijatelje. Kar tako; na palačinka party. Preživeli boste čudoviti večer in utrdili prijateljske vezi. Morda celo skupaj odigrate igro Jaz sem. Zabavali se boste, hkrati pa se boste počutili močnejši.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma boste čutili, da je današnji dan dober in umirjen dan, svet pa svetel in prijazen.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.