numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 19. 11. 2017

Pravi nedeljski dan, ki vabi na izlet, na športno igrišče ali še bolje – potovanje v tujino.

Dan je kot nalašč za druženje in pohajanja. Bolj bomo optimistični in pogumni, bolj odprti in družabni, zato je to dober dan za izlete in športno udejstvovanje, za tekmovanja, igre in izzive, za različne prošnje. Bodite aktivni in boste preživeli lep dan. Morda boste le organizirali in potrdili rezervacijo za kakšno potovanje. Danes odmislite posle. Ne hodite na ogled nepremičnine zaradi nakupa in raje ne sklepajte materialnih pogodb. Raje kakšen drugi dan.

LJUBEZEN:

Povabite svojo drago ali dragega na izlet. Če je le mogoče nekam na sonce in na toplo. V primeru slabega vremena pa vsaj na kakšno tekmovanje v balinanju, tenisu…. Preko športa lahko zelo varno skanaliziramo odvečno energijo, zabavamo se, aktivnost pa dela naša življenja pestra in bogata. Morda si privoščita nekaj, kar si že dolgo želita. Nekaj vznemirljivega. Samski danes res ne smete občepeti doma. Pojdite na prireditve, kjer se kaj dogaja. Iščite večje družbe, večja dogajanja, ne majhne. Prepustite se optimizmu in svoji kreativnosti in uživali boste.

ZDRAVJE:

Današnji dan ni ravno naklonjen operacijam, tudi obisk pri kiropraktiku raje prestavite. Tisti, ki imate težave s srcem ali pri gibanju, bodite le nekoliko previdnejši. Tudi vaša športna aktivnost naj bo temu prilagojena.

DENAR:

Materialne probleme boste najhitreje rešili preko sodelovanja z drugimi. Ne zapirajte se vase. Prijatelji ali družina, sorodniki vas lahko zelo prijetno presenetijo, če jih boste poprosili za kakšno pomoč. Sicer pa se danes ne odločajte za kakšne pomembnejše nakupe.

KARIERA:

Danes je tipična nedelja in če ste slučajno v službi, boste verjetno v besedah bolj aktivni kot pri dejanjih. Ah kaj, telo, duša in srce si želijo zabave, sprostitve v naravi in dobri družbi. Delo danes ne bo v prvem planu. Tudi učinkoviti ne bomo najbolj.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

S svojimi otroki boste vzpostavili najboljši stik, če se odločite za skupni izlet, športno aktivnost ali za igranje iger. V primeru slabega vremena se lahko poslužite igrice Jaz sem.

PRIJATELJSTVO:

Povabite prijatelje na partijo tenisa, biljarda, na izlet ali na partijo kart…. Zabavali se boste. To je tudi dober dan za igranje igrice Jaz sem.

SPLOŠNO POČUTJE:

Dan spodbuja pogumna načrtovanja. Želeli bomo nekaj novega… Čutili bomo, da to zmoremo… Pogosto bodo besede zelo smele, velikopotezne in polne entuzijazma, kaj vse bomo storili. Verjetno precej manj. Zabavali pa se najbrž bomo.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.