numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 19.3.2018

Čmrlj leta, ker ne ve, da ne more! Naša prepričanja so čopič, s katerim ustvarjamo svet.

To je odličen dan, da na nov način uredimo neke stare stvari. Stvari administrativne narave ali v zvezi z domom in nepremičninami. Imeli bomo precej sreče na svoji strani in bomo veliko lažje urejali papirje in dokumentacijo v zvezi z domom, bivališči, imigrantskimi in delovnimi dovoljenji… Hitro in jasno bomo razmišljali, pa je to dober dan za predstavitve in različne dogodke. Tudi prošnje imajo večjo možnost, da bodo uslišane. Morda celo napredujemo ali dobimo neko dobro novico. Dan za obilje in uspeh.


LJUBEZEN:

Dan je idealen za poroko (Res ne vem, zakaj se ljudje poročajo le ob sobotah). Želje po ljubezenskih užitkih se bodo povečale, naša čutnost tudi. Uživajmo v tem, kar nam ponuja življenje.
Skromne, ponižne in nevidne osebe bodo danes še manj privlačne kot običajno. Če sami ne verjamemo, da smo vredni ljubezni, nam bo življenje odgovorilo v stilu: »Da, draga. Prav imaš.« in nam bo z veseljem ustreglo. Z okoliščinami nam bo pritrdilo, da je res nismo vredni. Če pa najprej objamemo sebe, si povemo nekaj lepega in dihamo z občutkom, kako čudovito je življenje, koliko možnosti nam ponuja in kako krasni smo sami, nam bo življenje spet pritrdilo: »Da, draga. Prav imaš.« In dogajati se nam bodo začele prijetne okoliščine. Če želite biti ljubljene, delujte kot princesa, ne kot Pepelka. Le v pravljici postane Pepelka princesa. V resničnem življenju je kuharica, čistilka, gospodinja, pomočnica….
Mnoge osamljene gospe, ki si želijo partnerja, se moškemu svetu predstavljajo kot krepostne in poštene ženske, razumevajoče, ki so vedno na razpolago. V stilu Cankarjevske mame. Hm. Težava je v tem, da to ni privlačno. Urejeni, zreli moški ne potrebujejo takšnih žensk. Želijo osebo, ki bo v njihov svet prinesla barvitost, čutnost, iskrice…. Lepoto, milino, mehkobo…. Pametni so dovolj. Še nisem srečala moškega (ali ženske), ki bi zase mislil, da mu manjka pameti in kreposti. Večinoma le nesposobneži in barabice izbirajo dobre-žene-ki-se-tiho-spustijo-na- kolena… In jih zapustijo, ko jih ne potrebujejo več.

ZDRAVJE:

Priporočam veliko plavanja, po potrebi pa pregled mehurja in ledvic, ženskam pa ginekološki pregled. Na udaru so lahko tudi želodčne težave. Dobro nam bo delo zdravljenje z glino. Morda si naredimo vsaj glineno masko.

DENAR:

Danes je odličen dan za prošnje; tako za povišico, kot posojilo in kredit. Morda dobimo nepričakovano darilo ali zadenete pri igrah na srečo. To je dan, ko nas denar ljubi.

KARIERA:

Izjemen dan, ki ga je potrebno izkoristiti za poslovne predstavitve in dogovarjanja. Uspeh skoraj ne more izostati. Morda dobimo nepričakovano odlično novico, ki nam bo še dodatno odprla vrata za nove uspehe. Umetniki – prijavite se na kakšna mednarodna tekmovanja, razstave. Športniki – danes je odličen dan za podiranje rekordov.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Okužimo s svojim žarom tudi otroke. Naredite nekaj zabavnega, malo norega, prijetnega… Če se ničesar drugega ne spomnite, začnite postavljati hiško na drevesu (ker to pišem čisto v začetku januarja, nimam pojma, kakšno bo vreme) ali pa sredi dnevne sobe postavite šotor. V njem povečerjajte, berite pravljice, pojte pesmice… Če želimo, da bodo otroci srečni, jim moramo z lastnim zgledom pokazati, da je zabava sestavni del življenja, ne glede na to, koliko smo stari. Sicer se življenje spremeni v trpljenje.

PRIJATELJSTVO:

Radodarni bomo in odprti, ostali pa tudi. Kar je dobro. Nič bolj ne zmoti prijateljstva kot skopost. Ne govorim o »kupovanju« prijateljev. Toda, če nikoli nimate dovolj denarja, da bi prijatelja povabili vsaj na kavico in če se na kavici vedno prilepite na prijateljevo denarnico, mu s tem na neverbalni ravni kažete, koliko je za vas vreden. Skopost je strup za prijateljstvo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Naše žile bodo kar pokale od energije. Posledično bomo bolj nemirni, hitri, pogumni, aktivni… Kam boste usmerili energijo?


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.