numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 19.5.2018

Prisluhnite občutkom in notranjemu glasu.

Dan oblikujeta dve materialni števili: 19 in 8 (26). Število 19 nas nagovarja k novim začetkom, k akciji, k temu, da se obračamo na znance in iščemo pomoč za svoje načrte. Število 26 nas svari pred izgubo. Tako na materialnem kot na čustvenem področju. Pravi: ne zanašaj se na druge. Deluj sam. Celoten maj je namenjen osebnim spoznanjem (za različne ljudi na različnih področjih), pa je smiselno prisluhniti intuiciji. To je odlični dan za konkretno materialno ustvarjanje, kot je slikanje, pisanje, kiparjenje… Pa tudi učenje in poučevanje. Dan za nego, zdravljenje… Ni pa ugodno za podpisovanje poslovnih pogodb ali za začetke novih projektov in programov.


LJUBEZEN:

Števili dneva nas delata bolj togi, težje se prilagajamo in spreminjamo načrte. Vse mora biti po naše, sicer smo hitro užaljeni in se večinoma umaknemo v kuhanje mule.
Samski – ničesar ne boste zamudili, če tudi danes še ostanete samski.

ZDRAVJE:

Odlično za zdravljenje, posege, odstranjevanje odvečnega…

DENAR:

Previdno z nakupi, vzemite račun glede morebitne reklamacije.

KARIERA:

Ni najbolj ugoden dan za poslovna srečanja, dogovarjanja in podpise pogodb. Najlažje bo, če boste delali sami.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Števili dneva vplivata na naš občutek odgovornosti ter potrebo po materialni varnosti. Sta pa to oglati, trdi števili, ki težko pokažeta nežna čustva… Otroci potrebujejo nežnost. Sama skrb in odgovornost, posebno še, če sta pospremljeni z nestrpnostjo in hladom, zapirata vrata srca. Objemite jih, povejte jim, da jih imate radi.

PRIJATELJSTVO:

Ni najbolj ugoden dan za druženje. Prisluhnite intuiciji.

SPLOŠNO POČUTJE:

Potrebno je negovati pozitivni način razmišljanja in ne dovoliti, da nas morda negativna okolica potegne v svoje globine. Najtežja kombinacija dneva je za ljudi, ki imajo v svoji osebni numerični kodi število 4 in 5.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.