numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 19.7.2018

Vstopate v novo življenjsko obdobje, ki je obdobje sreče, ustvarjalnosti in sodelovanja.

Energija števila 19 zahteva, da naredite spremembe v svojem življenju. Kje? Tam, kjer niste zadovoljni. Vendar ne padite v past obtoževanja in pritoževanja. Tukaj, kjer ste, ste zato, ker ste tako razmišljali in delovali kot ste. Če želite drugače živeti, začnite drugače razmišljati in delovati. Ne glejte na težave; iščite možnosti. Ne pritožujte se, česa nimate ali ni dobro, temveč začnite razmišljati, kaj morate storiti, da se vam vrata sreče začno odpirati. To je čas za nove začetke. Kakšno seme boste sejali – takšne rezultate boste želi. Če ste nezadovoljni; boste dobili še več možnosti za nezadovoljstvo. Če se pritožujete; bodo okoliščine ustvarile še več možnosti za pritoževanje. Pazite, kaj govorite in mislite. Prekinite vsako misel in stavek, za katerega ne želite, da bi se zgodil.


LJUBEZEN:

Kjer so odnosi slabi, se lahko še poslabšajo, če ne boste nekaj spremenili. Začnite razmerje zdraviti in negovati ali pa se umaknite iz njega, če vam jemlje energijo.
Samski – dober dan je za druženje in spoznavanje. Kakšni si želite, da bi bili? Bodite!

ZDRAVJE:

Začnite z novimi bolj zdravimi navadami. Kaj natančno boste storili zase in za svoje telo danes in ta mesec?

DENAR:

Svojo ustvarjalnost boste znali izraziti na praktični način in jo dobro vnovčiti.

KARIERA:

To je odličen čas za poslovna sodelovanja ali uspešno delo v timu. Vendar bo uspeh le tam, kjer so odnosi ustvarjalni, inovativni ter navdihujoči in imajo vsi medsebojno korist.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Včasih je potrebno vnesti več jasnosti in pristnosti v odnose. Zoperstavite se kakršnikoli obliki tiranije. Od strani kogarkoli.

PRIJATELJSTVO:

Odmaknite se od ljudi, ki vam jemljejo energijo, družite se s tistimi, ki vas spodbujajo in vam služijo kot vir navdiha.

SPLOŠNO POČUTJE:

Če ne boste ponavljali starih prežvečenih vzorcev, ki vam tudi do danes niso prinesli nič dobrega, temveč boste začeli z novimi navadami, bo dan dober. Bodite aktivni, ne čakajte, da drugi uredijo namesto vas.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.